Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kouluun ilmoittautuminen alkaa 7.1.2022

Jaa

Ilmoittautuminen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan alkaa 7.1.2022. Molempiin ilmoittaudutaan sähköisesti Wilma-ohjelmassa.

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan ajalla 7.-23.1.2022. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Wilmassa osoitteessa https://vaasa.inschool.fi. Perusopetukseen ilmoitetaan kaikki vuonna 2015 syntyneet lapset sekä ne aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulunkäyntiään.

Esiopetuksessa olevien lasten huoltajilla on jo Wilma käytössä. Huoltajat voivat tarvittaessa pyytää Wilma-tunnuksia esiopetusryhmän opettajilta.

Wilmassa on valmiiksi nähtävillä lapselle osoitettu lähikoulu. Vanhemmat voivat halutessaan anoa koulun vaihtoa tai painotettua opetusta (musiikkiluokat, ruotsin kielikylpy, kaksikielinen ja englanninkielinen opetus) täyttämällä anomuksen Wilmassa.

Infotilaisuudet musiikkiluokista ja englanninkielisestä opetuksesta

  • Kaksikielisestä (suomi-englanti) ja englanninkielisestä opetuksesta järjestetään infotilaisuus Suvilahden koululla 10.1 2022 klo 18-19. Tilaisuus on kaksikielinen (englanti-suomi).
  • Musiikkiluokkien toiminnasta järjestetään infotilaisuus ke 12.1.2022 klo 18 Onkilahden yhtenäiskoululla, Vuorikatu 7.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen

Koulupäivisin klo 8-16 järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat. Toimintaan voivat hakea mukaan myös vuosiluokasta riippumatta ne oppilaat, joilla on perusopetuslain mukainen päätös erityisestä tuesta. Toiminta on maksullista. Lue lisää aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan 7.1.–13.2.2022 Wilmassa (https://vaasa.inschool.fi).

Vaasan kaupunki toivottaa uudet koululaiset tervetulleeksi kouluyhteisöön ja uusien ystävien pariin!

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasa stad knep andraplatsen i en internationell innovationstävling13.1.2022 14:25:47 EET | Tiedote

IDC Industry Insights Awards delade i december 2021 ut erkännande till organisationer som genom tekniska innovationer har visat pionjärskap inom den egna sektorn samt utvecklat en betydande verksamhetsmodell för framtiden. Vasa kom på andra plats i Personal Mobility-kategorin genom att via crowdsourcing ha samlat in information om körbanornas och cykelvägarnas skick med hjälp av ett mobilspel.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme