Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kouluun ilmoittautuminen alkaa 8.1.

Jaa

Ilmoittautuminen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan alkaa Vaasassa 8.1.2019. Molempiin ilmoittaudutaan sähköisesti Wilma-ohjelmassa.

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 8.–18.1.2019. Perusopetukseen ilmoitetaan kaikki vuonna 2012 syntyneet lapset sekä ne lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulunkäyntiään.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti osoitteessa https://wilma.vaasa.fi. Esiopetuksessa olevien lasten huoltajilla on jo Wilma käytössä.

Huom! Keskiviikkona 9.1. klo 16 alkaen Wilma on poissa käytöstä noin kuusi tuntia Vaasan kaupungin järjestelmäpäivitysten vuoksi. Viimeistään to 10.1. ilmoittautuminen toimii jälleen normaalisti.

Wilmassa on myös nähtävillä lapselle suunniteltu lähikoulu. Vanhemmat voivat halutessaan anoa koulun vaihtoa tai painotettua opetusta (musiikkiluokat, englanninkielinen opetus) täyttämällä anomuksen Wilmassa.

Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa 17.1.2019, ja siitä tiedotetaan erikseen.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen

Koulupäivisin klo 8-16 järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat. Aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan ajalla 8.1.–15.2.2019 osoitteessa https://wilma.vaasa.fi. Toiminta on maksullista.

Yhteyshenkilöt

suomenkielinen perusopetus, vt. koulutoimenjohtaja Kari Nummela,
puh. 040 757 4702, kari.nummela@edu.vaasa.fi
ruotsinkielinen perusopetus, vt. koulutoimenjohtaja Marianne West,
puh. 040 777 3225, marianne.west@edu.vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme