Kymen Seudun Osuuskauppa

Kouvolan Prismakeskuksen kehittämisen suunnittelutyöt alkavat – uudistuksen tavoitteena on parantaa ja laajentaa palvelutarjontaa

Jaa
Kymen Seudun Osuuskauppa on aloittanut mittavien uudistustöiden suunnittelun Kouvolan Prismakeskukseen. Uudistustöiden olisi tarkoitus käynnistyä ensi vuonna.

Kouvolan Prismakeskus on tarjonnut vähittäiskaupan palveluita Kouvolan alueella vuodesta 1974 alkaen. Silloinen Sokos-market päivittyi Prismaksi vuonna 1997 tehdyn uudistuksen myötä ja viimeisin suurempi uudistus kiinteistössä tehtiin vuosina 2010-2011, jolloin rakennuksen myyntipinta-ala ja Prismakeskuksen vuokralaisten määrä tuplaantui. Viime vuosien aikana Prismakeskusta on päivitetty vuokralaistarjonnan osalta sekä Prisman osalta, joiden myötä on toteutettu useampia konseptipäivityksiä päivittäis- ja käyttötavaraosastoille.

Nyt Prismakeskukseen suunnitellaan mittavia uudistustöitä, joiden olisi tarkoitus käynnistyä vuonna 2023.

- Tavoitteenamme on päivittää Prismakeskuksen palvelut, talotekniikka ja miljöö, sekä kehittää koko liikekeskuksen vetovoimaisuutta. Kehityshankkeen suunnittelu on käynnistynyt, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Prisma Kouvolassa työskentelee noin 200 työntekijää ja liikekeskuksessa toimii reilu parikymmentä vuokralaista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Sale Anjalan uuden myymäläkiinteistön rakennustyöt käynnistyvät kevään 2023 aikana10.3.2023 16:04:18 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa osti Kouvolan Anjalasta tontin uudelle päivittäistavarakaupan yksikölle toukokuussa 2022. Uuden Sale-myymälän rakentamishanke käynnistyy tämän vuoden aikana ja myymälä avautuu loppuvuodesta 2023. Sale Anjalan liiketoiminta siirtyy loppuvuodesta uuteen myymäläkiinteistöön. - KSO:n hallitus hyväksyi Sale Anjalan investointipäätöksen tammikuussa. Uuden yksikön suunnittelu ja valmistelut ovat edenneet siihen pisteeseen, että rakentaminen alkaa kevään 2023 aikana, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä. Uuden yksikön pinta-ala on n. 530 m2 ja investoinnin kokonaiskustannus n. 2 milj. euroa. Myymälään tuodaan Salen raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kalusto ja itsepalvelukassa. Myyntipinta-alan kasvaessa, myös valikoima kasvaa vastaamaan alueen asukkaiden tarpeita. Uutena toimintona yksikössä aloittaa paistopiste, jonka tuotteita on tarjolla päivittäin. – Uuden Sale-kiinteistön myötä Anjala saa nykyaikaisen ja energiatehokkaan päivittäistavarakaupan. Uuden lii

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme