Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Kreikan ulkomaankaupasta vastaava varaulkoministeri vierailee Suomessa

Jaa
Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari tapaa Kreikan ulkomaankaupasta vastaavan varaulkoministerin Kostas Fragkogianniksen Helsingissä 16. helmikuuta.

Varaulkoministeri Fragkogianniksen mukana Suomessa vierailee Kreikan elinkeinoelämän ja vienninedistämis- ja investointiorganisaatioiden edustajia. Vierailun keskeisenä tavoitteena on edistää maiden välisiä kauppasuhteita merenkulku-, energia-, digitalisaatio- ja rakennusteollisuussektoreilla.

Ministerit keskustelevat muun muassa Suomen ja Kreikan kahdenvälisistä kauppa- ja investointisuhteista, Suomen ja Kreikan taloustilanteesta uudessa geopoliittisessa ja taloudellisessa tilanteessa. 

”Arvostan suuresti kollegani vierailua yritysdelegaation kanssa Helsingissä. Vierailu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa näkemyksiä globaaleista ja alueellisista talouden ja kaupan kysymyksistä sekä edistää suomalaisten ja kreikkalaisten yritysten yhteistyötä. Kreikka on Suomelle tärkeä EU- ja kauppakumppani”, toteaa ministeri Skinnari.

Kreikan varaulkoministeri tapaa Suomen-vierailullaan myös elinkeinoministeri Mika Lintilän.

Lisätietoja:

Reetta Härönoja, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin diplomaattiavustaja, puh. +358 295 350 740

Mikael Långström, yksikönpäällikön sijainen, Kaakkois-Euroopan ja EU:n laajentumisen yksikkö, puh. +358 295 351 371

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa   etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme