MessukeskusMessukeskus

Kreikka jatkaa Matkamessujen partnerimaana vuonna 2022

Jaa

Kreikka jatkaa Matkamessujen partnerimaana myös tulevilla vuoden 2022 Matkamessuilla. Matkamessut järjestetään seuraavan kerran 21. – 23.1.2022.

Kreikan esittäytyminen Matkamessujen 2021 partnerimaana julkistettiin vuosi sitten. Matkamessut jouduttiin pandemian vuoksi siirtämään tammikuulle 2022 mutta partnerimaa pysyy. Yhteistyötä jatketaan Kreikan kansallisen matkailuorganisaation ja Matkamessujen molemminpuolisesta toiveesta sekä aivan erityisesti Matkamessuja odottavan yleisön pyynnöstä.

Suomen matkailualan liitto SMALin selvityksen mukaan juuri Kreikkaan ostettiin pandemiaa edeltäneenä vuonna 2019 eniten lomamatkoja.

”Olemme iloisia yhteistyön jatkumisesta. Kreikka on jo monena vuonna ollut suomalaisten suosituimpia kohteita, ja maan matkailumahdollisuuksien laajempaa esittelyä on kovasti toivottu ja odotettu. Kreikka tule olemaan monen suomalaisen määränpää heti, kun pandemian patouttamia matkustushaaveita vihdoin päästään toteuttamaan”, iloitsee Matkamessujen Business Manager Lumia Ankkuri.

Kreikka hurmaa sekä tuttuudellaan että yllätyksillään

Ensi tammikuun Matkamessuilla Kreikka näkyy ja kuuluu. Partnerimaan statuksella oleva kohde esittäytyy niin osastoilla monien kreikkalaisten toimijoiden voimin kuin tapahtuman ohjelmassa. Kreikka lupaa yllättää messuvieraat esittelemällä uusia puolia ja aktiviteetteja.

”Olemme ylpeitä siitä, että Kreikka on Matkamessujen partnerimaa tammikuussa 2022. Suomi ja muut Pohjoismaat ovat Kreikan matkailulle tärkeitä, ja haluamme että yhä useammat matkailijat pääsisivät tutustumaan kohteisiimme. Turvallisuus, aitous ja kohteidemme vahva identiteetti ovat tärkeitä syitä sille, miksi miljoonat matkailijat vierailevat Kreikassa myös jatkossa”, kertoo Kreikan kansallisen matkailuorganisaation pääsihteeri Dimitris Fragakis.

Matkamessuilla tuodaan esiin Kreikan rikas historia antiikin kohteista luostareihin ja perinteisiin kreikkalaisiin kyliin. Myös maan monipuolinen luonto tulee esille upeine luontokohteineen ja aktiviteetteineen, unohtamatta kreikkalaista ruokakulttuuria. Eri kohteiden ja aktiviteettien lisäksi messukävijä pääsee tutustumaan siihen, miten Kreikassa voi matkailija vierailla mahdollisimman vastuullisesti niin, että kohteiden luonto ja yhteisöt kestävät matkailijamäärät.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut 19.-23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen matkailun ostotapahtuma Matka Workshop Day Digital virtuaalitapahtumana 20.5.2021.

www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2022  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, Lumia Ankkuri, lumia.ankkuri@messukeskus.com, +358 50 3870 023

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sertifiointiyritys SAFE Asset Group tutki: Messut jopa kauppakeskuksia koronaturvallisempia10.6.2021 11:09:04 EEST | Tiedote

Suomalaisten messu- ja tapahtumajärjestäjien nykyiset turvatoimet puoltavat tapahtumien avaamista ja ovat mitoitukseltaan täysin riittävät koronariskien torjumiseen, arvioi kansainvälinen sertifiointiyritys SAFE Asset Group tuoreessa vertailututkimuksessa. Tutkimuksen mukaan suomalaiset messujärjestäjät täyttävät kaikki liiketoiminnan avaamisessa vaadittavat kansainväliset standardit ja paikallisen lainsäädännön vaatimukset.

Shortlisted 2021 Protoshop designs demonstrate insightful new solutions9.6.2021 09:30:00 EEST | Press release

Selections have been made for the prototypes to be showcased at the Protoshop exhibition, produced by Finland’s leading interior decoration and design event, Habitare, and Imu Design. This year, the showcase will feature both shortlisted works from 2020 and the new 2021 selection, which together constitute the 13th Protoshop exhibition. The exhibition serves as a platform for young designers to meet manufacturers and users of their products. Habitare will be held at Messukeskus in Helsinki from 15 to 19 September 2021.

Vuoden 2021 Protoshop-töissä näkyy oivaltava tapa löytää uusia ratkaisuja9.6.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Suomen johtavan sisustus, muotoilu- ja designtapahtuma Habitaren ja Imu Designin Protoshop-näyttelyn prototyypit on valittu. Tänä vuonna ovat esillä sekä vuoden 2020 valitut työt että uusi vuoden 2021 kokoelma, joka on vuorossaan jo 13. Protoshop-kokonaisuus. Näyttely toimii nuorille suunnittelijoille alustana kohdata tuotteiden valmistajia ja käyttäjiä. Habitare järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 15.-19.9.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme