Kymen Seudun Osuuskauppa

KSO käynnistää muutosneuvottelut Lähimyymälä Ruotsinkylässä

Jaa

Kymen Seudun Osuuskauppa suunnittelee Lähimyymälä Ruotsinkylän toiminnan lopettamista. Lähimyymälä Ruotsinkylän tulos on ollut tappiollinen viimeisten vuosien ajan ja kiinteistö vaatisi mittavat uudistukset, jotta nykyistä toimintaa voitaisiin jatkaa.
Edellä mainitusta syistä johtuen, KSO käynnistää tuotannolliset ja taloudelliset
muutosneuvottelut, joilla voi olla myös kyseisen yksikön henkilöstöön kohdistuvia vaikutuksia.

Lähimyymälä Ruotsinkylä sijaitsee osoitteessa, Elimäentie 1583, 07990 Ruotsinkylä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme