KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna

KT julkistaa kuntatyönantajien hallitusohjelmatavoitteet

Jaa

KT:n työmarkkinajohtaja Markku Jalonen julkistaa kuntatyönantajien hallitusohjelmatavoitteet vuosille 2019-2022 maanantaina 7.1.2019 kello 11.30.

Medialle tarkoitettu tiedotustilaisuus pidetään ravintola WTC:n tiloissa osoitteessa Aleksanterinkatu 17, Helsinki.

Tilaisuudessa tarjotaan kevyt lounas. Järjestelyjen vuoksi pyydämme median edustajia ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään perjantaina 4.1.2019.

KT on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä sekä valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa että kolmikantayhteistyössä. KT neuvottelee ja sopii kunnallista henkilöstöä koskevat valtakunnalliset virka- ja työehtosopimukset. Sopimusten piirissä on lähes 420 000 työntekijää ja viranhaltijaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen teuvo.arolainen@kt.fi puh. 050 324 1195

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Teuvo Arolainen teuvo.arolainen@kt.fi puh. 050 324 1195

Tietoja julkaisijasta

KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna
KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna
Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711http://www.kuntatyonantajat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KT Kuntatyönantajat - KT Kommunarbetsgivarna

Työn murros yllätti kunta-alalla: Toimintatapojen muutos uutta tekniikkaa tärkeämpää12.4.2019 09:00:00 EESTTiedote

Työn murroksessa merkittävintä ovat uudenlaiset toimintatavat, joita työyhteisöt – esimiehet ja henkilöstö – ovat itse kehittämässä. Uuden teknologian, digitalisaation ja robotiikan käyttöönotto ei vielä saa aikaan parempia palveluita, tyytyväisempiä asiakkaita ja toimivampia työyhteisöjä. Vasta uuden teknologian soveltaminen yhdessä uusien toimintatapojen kanssa tuo tavoitellut tuloksellisuushyödyt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme