Stadion-säätiö

KTM Ari Kuokkanen Olympiastadionin johtajaksi

Jaa

Stadion-säätiön hallitus on nimittänyt kauppatieteen maisteri Ari Kuokkasen (s. 1967) Olympiastadionin johtajaksi. Valinta oli yksimielinen.

Ari Kuokkanen aloittaa Olympiastadionin johtajana 1.12.2018 hoitaen samalla Stadion-säätiön toimitusjohtajan tehtävät. Kuokkanen toimii tällä hetkellä sisätilapaikannusteknologiaan erikoistuneen Levante Oy:n toimitusjohtaja. Ennen nykyistä toimea Kuokkanen työskenteli lähes kahdeksan vuotta Ticketmaster Suomen (ent. Lippupalvelu Oy) toimitusjohtajana. Lisäksi Kuokkasella on pitkä kokemus myynnin johdon tehtävissä Sanoma-konsernin TV-Nelosella ja vakuutusyhtiö Tapiolassa.

Etsimme vankkaa johtamiskokemusta omaavaa henkilöä, jolla on näkemystä luotsata Olympiastadion uudelle vuosikymmenelle. Ari Kuokkasen valinnassa painottuivat erityisesti hänen pitkä kokemuksensa vastuullisissa johtotehtävissä ja organisaation muutoksen läpiviennissä sekä vahva liiketoimintaosaaminen. Globaalissa organisaatiossa toimineella Kuokkasella on niin ikään tietoa kansainvälisten areenoiden toiminnasta sekä ymmärrystä digitaalisuuden mahdollisuuksista asiakaskokemusta kehitettäessä, sanoo Stadion-säätiön hallituksen puheenjohtaja Eero Heinäluoma.

Ari Kuokkanen ottaa tehtävän vastaan nöyränä mutta innostuneena.

Pidän Olympiastadionin johtajan työtä kunniatehtävänä, jossa korostuu yhteistyö Stadion-säätiön hallituksen, henkilökunnan, sidosryhmien ja suomalaisten stadionkävijöiden kanssa. Tavoitteenani on laajentaa ja kehittää Olympiastadionin toimintaa kansainvälisen monitoimiareenan vaatimalla tavalla, kertoo Ari Kuokkanen.

Marju Pajusta Olympiastadionin johtajan varahenkilö 

Stadion-säätiön hallitus päätti Olympiastadionin johtajan valinnan yhteydessä nimittää Säätiön markkinointijohtaja (LiTM, KTK) Marju Pajun Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi sekä Olympiastadionin johtajan varahenkilöksi.

Olen luottavainen, että Stadion-säätiön tehokas organisaatio pystyy näiden kahden henkilön johdolla vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla tulevan vuosikymmenen haasteisiin, toteaa puheenjohtaja Heinäluoma.

Lisätietoa:

Eero Heinäluoma, puheenjohtaja, Stadion-säätiö, puh. 09 - 4321

Ari Kuokkanen, Olympiastadionin johtaja (1.12.2018 alkaen) puh. 040 – 718 2381

Yhteyshenkilöt

Marju Paju
Markkinointijohtaja
Olympiastadion
Stadion-säätiö
marju.paju@stadion.fi
040-5138452

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Pasilanraitio 9B
00240 Helsinki

http://www.stadion.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme