Linja-autoliitto ry

Kuhmolainen Jaakko Kyllönen valittiin Linja-autoliiton puheenjohtajaksi

Jaa


Jyväskylässä 20.6.2017 pidetyssä Linja-autoliiton liittokokouksessa valittiin liiton puheenjohtajaksi johtaja Jaakko Kyllönen.

Puheenjohtaja valitaan liittokokouksessa kalenterivuodeksi kerrallaan. Nykyisellä puheenjohtaja Matti Vainiolla on meneillään 8. toimikausi, joka päättyy vuoden 2017 lopussa.

Jaakko Kyllönen on Kuhmossa kotipaikkaa pitävän A Kyllönen Oy:n/Kattilinjat johtaja. Hän on myös Linja-autoliiton hallituksen ja työvaliokunnan jäsen.

Tietoja julkaisijasta

Linja-autoliitto ry
Linja-autoliitto ry
Lauttasaarentie 8
00200 Helsinki

020 710 5000http://www.linja-autoliitto.fi

Linja-autoliitto ry on kaikkien Suomessa linja-autoliikennettä harjoittavien ja muita henkilökuljetuspalveluita tarjoavien henkilöliikenneyritysten ammatillinen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö markkinaehtoisessa, sopimus-ja matkailuliikenteessä.

Liiton tavoitteena on yhteiskunnallisena vaikuttajana turvata jäsenyrityksille kaupunkiliikenteessä ja maanteiden henkilöliikenteessä hyvät, tasapuoliset ja kestävät liiketoimintaedellytykset sekä asiakkaille laadukkaat ja kattavat liikennepalvelut. www.linja-autoliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Linja-autoliitto ry

Turvallisesti koulutielle8.8.2016 10:44Uutinen

Koulujen syyslukukausi on useissa kouluissa alkamassa tällä viikolla. Liikenne lisääntyy merkittävästi ja liikenteessä on myös tuhansia lapsia, jotka eivät ole tehneet koulumatkaa aiemmin. Koulubussien kuljettajat opastavat pieniä koululaisia turvallisuuteen niin bussista poistuessa kuin tietä, katua ja suojatietä ylitettäessäkin. He ohjaavat koulumatkalaisia myös turvavyön käyttöön ja matkarauhaan.  Turvallinen liikkuminen on kaikkien tielläliikkujien vastuulla. Koulujen alku on hyvä hetki jokaisen autoilevan kiinnittää huomiota omaan liikennekäyttäytymiseensä, nopeusrajoituksiin sekä liikennevalojen ja suojatien noudattamiseen. Koulujen läheisyydessä on nopeusrajoituksia usein tarkoituksellisesti alennettu.  - Turvallista koulutietä tukemassa on valtakunnallinen ”Sinä teet suojatien-kampanja”. Kampanja muistuttaa, että me jokainen teemme omilla valinnoillamme suojatiestä nimensä veroisen, viestintäpäällikkö Saara Remes Linja-autoliitosta kertoo. Kampanjalla on oma suojatiemaalausta k

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme