Kustannusosakeyhtiö Otava

Kuinka usein mökin rännit tuleekaan puhdistaa? Uutuuskirja perehdyttää mökkeilijät tärkeisiin askareisiin

Jaa

Huussi, pelastusliivit, tiemaksut. Grilli, vakuutukset, hiiret. Mökin omistamiseen liittyy kauniiden auringonlaskujen lisäksi paljon hoidettavia asioita. Pia Kortesniemen uutuuskirja Mökin vuosi opastaa lukijaa mökkeilyn saloihin.

Käytännöllinen täyttökirja Mökin vuosi toimii tehtävälistana kaikille, jotka mökillään puuhastelevat. Vuodenaikojen mukaan jaetut aiheet helpottavat uusien mökinomistajien elämää ja toimivat konkareidenkin päiväkirjana.

Ylöjärveläinen Pia Kortesniemi on itseoppinut, joka osti mökin kuusi vuotta sitten Pirkanmaalta ja joutui opettelemaan sen huoltoon liittyvät asiat. Hän listasi ne muiden iloksi tähän kirjaan. Teoksen sanoma onkin, ettei osaamattomuutta tarvitse hävetä: mistä sitä tietää, että rännit olisi hyvä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, ennen kuin sen jostain oppii? Kirjan avulla jokainen voi hoitaa mökkinsä itse, vuoden ympäri.

Raataa ei tarvitse, jos ei halua. Mökin ja mökkeilyn voi tehdä juuri oman näköisekseen: loikoiluun tai puuhasteluun sopivaksi. Joka tapauksessa Mökin vuosi madaltaa kynnystä ryhtyä itse toimeen ja avaa ovet puuhastelusta nauttimiseen.

Pia Kortesniemi on ollut mökkeilijä kuusi vuotta ja nyt hän on kirjoittanut kirjan, jollaista olisi itse untuvikkona mökin omistajana kaivannut. Kortesniemi suunnittelee innolla uusia projekteja ja pitää mökkiään sijoituksena, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Hänen omaa mökkiään piristää lukuisat itse tehdyt somisteet. 

Haastattelupyynnöt ja pdf-vedokset: adele.couavoux@otava.fi 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme