Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Kuka on Lars Norén? Hanasaari järjestää mielenkiintoisen keskustelun legendaarisesta ruotsalaisesta näytelmäkirjailijasta

Jaa

Lars Norénin näytelmä Episod saa ensi-iltansa Helsingin Svenska Teaternissa 12. syyskuuta 2018. Hanasaari järjestää ensi-illan yhteydessä keskustelun arvostetusta näytelmäkirjailijasta.

Keskusteluun osallistuu muun muassa Ulrika Josephsson, Tukholman Dramaten-teatterilla järjestettävän ajankohtaisen Bergman-festivaalin projektipäällikkö, sekä Norénin agentti Margareta Peterson. Keskustelua ohjaa toimittaja Kirsikka Moring. 

”Lars Norén on ruotsalaisen ja pohjoismaisen teatterin keulahahmo ja mestari luomaan purevia vuoropuheluita. Keskusteluun osallistuu henkilöitä, jotka tuntevat hänet ja hänen tuotantonsa erinomaisesti. On mielenkiintoista kuulla, miksi hän on niin taidokas herättämään vahvoja tunteita yleisössään,” toteaa Hanasaaren ohjelmajohtaja Maria Romantschuk.

Suomessa Lars Norénin näytelmiä Bobby Fischer bor i PasadenaMod min son ja Tyst musik on esitetty useassa teatterissa. On kuitenkin kulunut jo yli 20 vuotta siitä, kun Norénin näytelmiä on viimeksi esitetty Svenska Teaternin lavalla.

”Toivomme, että mahdollisimman moni näkee näytelmän ja osallistuu Hanasaaressa järjestettävään keskusteluun,” Romantschuk sanoo.

Aika: keskiviikko 12. syyskuuta 2018, klo 16–17

Paikka: Hanasaari, Hanasaarenranta 5, Espoo

Lisätietoja: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puhelin: 040 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme