Kvaliti Oy

Kultaisia hiihtomonoja, terapiaponeja ja keijuja – alkuvuoden uutuuskirjoja lapsille

Jaa
Kolme kotimaista, värikkäästi kuvitettua lastenromaania tarjoavat monipuolisesti luettavaa alakouluikäisille lapsille.

KVALITIN KEVÄT 2023 -KATALOGI >>>

Lasten- ja nuortenkirjoihin erikoistunut kustantamo Kvaliti julkaisi tammi- ja helmikuun aikana kolme värikkäästi kuvitettua lastenromaania kotimaisilta kirjailijoilta. Kahden tunnetun konkarikirjailijan teoksien rinnalle mahtui myös yksi esikoisteos.

Tittamari Marttinen, Reija Kiiski (kuv.) – LUKA JA LULU LOMALLA HIIHTOKESKUKSESSA
Luka ja Lulu lomalla hiihtokeskuksessa aloittaa hauskasti ja värikkäästi kuvitetun lastenkirjasarjan, joka sopii alakouluikäisille jo lukemaan oppineille lapsille helppolukuisten kirjojen jälkeen luettavaksi. Luka ja Lulu seikkailevat erilaisissa kiinnostavissa paikoissa, saavat uusia ystäviä ja ratkovat myös pieniä arvoituksia ‒ yhdessä kaikki tuntuu tuplasti hauskemmalta! Tittamari Marttinen on palkittu kirjailija, jonka laajaan tuotantoon sisältyy huomattava määrä lasten- ja nuortenkirjoja.

Merja Jalo, Eeva Tötterström (kuv.) – POIKA NIMELTÄ TONI
Poika nimeltä Toni jatkaa Merja Jalon viime vuonna alkanutta kirjasarjaa Terapiatalli Ponimaa, joka käsittelee erilaisia ongelmia, joihin hevosterapiasta voi löytyä apua. Poika nimeltä Toni -kirjan keskiössä on Aspergerin oireyhtymästä kärsivä pieni poika.

Amanda Högnäs, Emilia Högnäs (kuv.) – MÖLYMÄEN TENAVAT JA VAIHDOKAS
Turkulaisen esikoiskirjailija Amanda Högnäsin tapahtumarikas tarina Mölymäen tenavat ja vaihdokas vie lukijansa vauhdikkaalle matkalle ympäri Suomea, kun lapsijoukko koirineen koittaa palauttaa eksynyttä keijulasta takaisin kotiin. Reissusta muodostuukin ikimuistoinen seikkailu! Amanda Högnäs on koulutukseltaan filosofian maisteri ja kirjastonhoitaja. Kirjan kuvittanut Emilia Högnäs on myös työskennellyt kirjastoalalla. Molemmat sisarukset rakastavat tarinoita.

Haastattelupyynnöt, PDF-vedokset ja arvostelukappaleet: info@kvaliti.com

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Kansikuva: Mölymäen tenavat ja vaihdokas.
Kansikuva: Mölymäen tenavat ja vaihdokas.
Lataa
Kansikuva: Poika nimeltä Toni.
Kansikuva: Poika nimeltä Toni.
Lataa
Kansikuva: Luka ja Lulu lomalla hiihtokeskuksessa.
Kansikuva: Luka ja Lulu lomalla hiihtokeskuksessa.
Lataa
Esikoiskirjailija Amanda Högnäs (vas.) ja kuvittaja Emilia Högnäs ovat tarinoita rakastavia sisaruksia.
Esikoiskirjailija Amanda Högnäs (vas.) ja kuvittaja Emilia Högnäs ovat tarinoita rakastavia sisaruksia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kvaliti Oy
Kvaliti Oy
Mansikkaojantie 298
25380 Rekijoki

http://www.kvaliti.com

Kvaliti on lasten- ja nuortenkirjoihin erikoistunut kustantamo, joka panostaa laadukkaisiin – mutta samalla myös hauskoihin! – kirjoihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kvaliti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme