Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokous 27.4.

Jaa

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan seuraavan kokouksen esityslista on julkaistu.

Kokouksen esityslista, tiedot lautakunnan jäsenistä ja aiempien kokousten päätösasiakirjat löytyvät Helsingin kaupungin verkkosivulta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kulttuuri-ja-vapaa-aika-poytakirjat  

Esityslistalla muun muassa:

Asia 3: Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan osallisuus- ja yhdenvertaisuussuunnitelman loppuarviointi strategiakaudelta 2017–2021. Toimialan vastuulla on kolmen osallisuutta edistävän kaupunkitasoisen palvelun kehittäminen: tilavarausohjelma ja Varaamo-palvelu, vapaaehtoistyön kehittäminen sekä nuorten osallistumisen ja vaikuttamisen Ruuti-kokonaisuus. Työ on strategiakauden aikana edistynyt erityisesti käyttäjälähtöisten menetelmien, digitaalisten välineiden sekä uusien toimintamuotojen ja rakenteiden avulla. Yhdenvertaisuusajattelua on kehitetty erityisesti koulutuksin ja tuottamalla sitä tukevia materiaaleja.


Asia 8: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle maa-alueen vuokraamiseksi Suutarilasta Helsingin Mailapelikeskus Oy:lle. Vuokrattavasta alueesta on tällä hetkellä voimassa oleva vuokrasopimus Helsingin Mailapelikeskus Oy:n kanssa ajalle 1.7.2017–31.12.2034. Nykyinen sopimus on jatkoa vuonna 2007 tehdylle sopimukselle. Voimassa olevassa vuokrasopimuksessa vuokralainen on oikeutettu pystyttämään vuokra-alueelle kiinteän palloiluhallin lisäksi ylipainehallin talvikausiksi. Kulttuuri- ja vapaa-aika lautakunnan Helsingin Mailapelikeskukselta 25.3.2021 vastaanottaman hakemuksen mukaan vuokralainen hakee nyt oikeutta korvata ylipainehalli kiinteällä hallilla. Uuteen halliin on suunniteltu rakennettavaksi kaksi tennis-, padel- ja sulkapallokenttää. Jälkimmäisiä voidaan tarvittaessa hyödyntää myös pöytätenniksen tarpeisiin.

Yhteyshenkilöt

Essi Eranka
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
essi.eranka@hel.fi
p. 040 568 13 69

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme