Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston kokouksen 3.4.2018 esityslista on julkaistu

Jaa

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaosto kokoontuu ensi tiistaina 3.4.2018.

Kokouksen esityslista on julkaistu kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan verkkosivuilla. Käsittelyssä ovat muun muassa toiminta-avustukset vuodelle 2018. 

Esityslistalla on myös keväälle vielä yksi kokouspäivä liikuntajaostolle to 3.5.2018, jolloin käsittelyssä on urheilupalkitseminen

• Kokouksen asialista
• Jaoston jäsenet varajäsenineen
• Lautakunnan ja sen jaostojen kaikki päätösasiakirjat
Kevään kokousaikataulu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilö
Sari Lehikoinen
viestintäasiantuntija
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
sari.lehikoinen@hel.fi
puh. 09 310 85504

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kaksikymmentä Helsingin tekijää palkitaan huomenna / Tjugo skapare av Helsingfors får pris i morgon12.6.2018 00:00Tiedote

Huomenna Helsinki-päivänä kaupunki palkitsee noin 20 eri alojen vaikuttajaa. Palkittavat ovat ansiokkaasti työskennelleet Helsingin hyväksi tai tehneet Helsinkiä tunnetuksi työskennellessään kansainvälisissä tehtävissä. Tunnustukset jaetaan pormestari Jan Vapaavuoren ja apulaispormestareiden isännöimässä Helsinki-päivän kutsujuhlassa Bio Rexissä 12.6. klo 18 alkaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme