Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston kokouksen 3.4.2018 esityslista on julkaistu

Jaa

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaosto kokoontuu ensi tiistaina 3.4.2018.

Kokouksen esityslista on julkaistu kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan verkkosivuilla. Käsittelyssä ovat muun muassa toiminta-avustukset vuodelle 2018. 

Esityslistalla on myös keväälle vielä yksi kokouspäivä liikuntajaostolle to 3.5.2018, jolloin käsittelyssä on urheilupalkitseminen

• Kokouksen asialista
• Jaoston jäsenet varajäsenineen
• Lautakunnan ja sen jaostojen kaikki päätösasiakirjat
Kevään kokousaikataulu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilö
Sari Lehikoinen
viestintäasiantuntija
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
sari.lehikoinen@hel.fi
puh. 09 310 85504

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Apulaispormestari Pakarinen: Hyvä hallitus, työvoimapulaan on ratkaisu!28.8.2018 10:02Tiedote

Työttömien määrä pieneni kesäkuussa 2018 Helsingissä 13 prosenttia vuodentakaisesta. Talous ja työllistämistoimet siis vetävät. Vieraskielisten työttömyysaste on kuitenkin Helsingissä kantasuomalaisiin verrattuna kaksinkertainen. Samaan aikaan noin kolmannes teollisuuden, rakentamisen ja palvelualojen yrityksistä raportoi rekrytointivaikeuksistaan Elinkeinoelämän keskusliiton suhdannebarometrissa. Manpowerin toteuttaman osaajapulaselvityksen mukaan työnantajista jopa 45 prosentilla on vaikeuksia täyttää avoimia tehtäviä. ”Tähän yhtälöön tarvitaan ratkaisuja jo budjettiriihestä. Helsinkiläisten yritysten näkymien kirkastuminen on havaittavissaniin investoinneissa kuin rekrytoinneissakin. Työllistämisen vaikeudet varjostavat hyvää kehitystä, ja kasvu uhkaa tyssätä työvoimapulaan”, toteaa apulaispormestari Pia Pakarinen. Helsingin vieraskielisen väestön määrän ennustetaan kasvavan jopa Joensuun kaupungin asukasluvun verran vuoteen 2030 mennessä. Asukasmäärästä olisi silloin 23 prosenttia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme