Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa päätettiin Eläintarhan huvilan residenssitoiminnan sopimuksesta HIAP:in kanssa

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti kokouksessaan 16.10.2018 Eläintarhan huvilan taiteilijaresidenssitoimintaa koskevan käyttöoikeussopimuksen solmimisesta HIAP ry:n kanssa.

Eläintarhan huvilan residenssitoimintaa koskeva sopimus HIAP (Helsinki International Artists Progamme) ry:n kanssa koskee vuosia 2019–2023.

Käyttöoikeussopimusta tavoitteli määräaikaan mennessä HIAP ry:n lisäksi Encanto Music ry. Näiden keskinäisessä vertailussa HIAP ry:n ehdotus vastasi parhaiten toimintamalliltaan residenssitoiminnalle markkinakartoituksessa asetettuja tavoitteita, kuten kykyä kehittää residenssitoimintaa kotimaassa ja kansainvälisesti.

Lue lisää Eläintarhan huvilan residenssitoimintaa koskevasta päätöksestä ja perusteluista.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin muun muassa esitys yhteensä 830 000 euron avustussumman jakamisesta kymmenelle, liikkumista ja nuorten harrastamista edistävälle hankkeelle. Lautakunta kaipasi avustuspäätöksille lisää perusteluja ja päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Avustuksia käsitellään uudelleen lautakunnan seuraavassa kokouksessa 30. lokakuuta 2018.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan päätöstiedote on kokonaisuudessaan luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla:

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan seuraava kokous järjestetään 30.10.2018.

Yhteyshenkilöt

Tuula Haavisto
kulttuurijohtaja
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
tuula.haavisto@hel.fi
p. 040 551 7335

Jussi Kaisjoki
viestintäpäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
jussi.kaisjoki@hel.fi
p. 09 310 29870

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme