Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa päätettiin Eläintarhan huvilan residenssitoiminnan sopimuksesta HIAP:in kanssa

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti kokouksessaan 16.10.2018 Eläintarhan huvilan taiteilijaresidenssitoimintaa koskevan käyttöoikeussopimuksen solmimisesta HIAP ry:n kanssa.

Eläintarhan huvilan residenssitoimintaa koskeva sopimus HIAP (Helsinki International Artists Progamme) ry:n kanssa koskee vuosia 2019–2023.

Käyttöoikeussopimusta tavoitteli määräaikaan mennessä HIAP ry:n lisäksi Encanto Music ry. Näiden keskinäisessä vertailussa HIAP ry:n ehdotus vastasi parhaiten toimintamalliltaan residenssitoiminnalle markkinakartoituksessa asetettuja tavoitteita, kuten kykyä kehittää residenssitoimintaa kotimaassa ja kansainvälisesti.

Lue lisää Eläintarhan huvilan residenssitoimintaa koskevasta päätöksestä ja perusteluista.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin muun muassa esitys yhteensä 830 000 euron avustussumman jakamisesta kymmenelle, liikkumista ja nuorten harrastamista edistävälle hankkeelle. Lautakunta kaipasi avustuspäätöksille lisää perusteluja ja päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Avustuksia käsitellään uudelleen lautakunnan seuraavassa kokouksessa 30. lokakuuta 2018.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan päätöstiedote on kokonaisuudessaan luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla:

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan seuraava kokous järjestetään 30.10.2018.

Yhteyshenkilöt

Tuula Haavisto
kulttuurijohtaja
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
tuula.haavisto@hel.fi
p. 040 551 7335

Jussi Kaisjoki
viestintäpäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
jussi.kaisjoki@hel.fi
p. 09 310 29870

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme