Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuurijaoston päätöstiedote 11.12.2018

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuurijaoston 11.12.2018 pidetyn kokouksen päätöstiedote on julkaistu Helsingin kaupungin verkkosivuilla.

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaoston 11.12.2018 pidetyn kokouksen päätöstiedote on julkaistu Helsingin kaupungin verkkosivuilla.

Kulttuurijaosto päätti palauttaa esityksen yli 50 000 euron taide- ja kulttuuriavustuksista vuoden 2019 toimintaan uudelleenvalmisteltavaksi siten, että esityksessä painotetaan enemmän uusia toimijoita ja vapaata kenttää. Kulttuurijaosto pitää asiasta kokouksen 19.12.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin vuoden 2019 taiteen perusopetuksen avustuksia, kehittämisavustuksia ja alle 50 000 euron taide- ja kulttuuriavustuksia. Taiteen perusopetukseen myönnettiin 4 708 711 euroa, kehittämisavustuksiin 355 900 e ja alle 50 000 euron taide- ja kulttuuriavustuksiin 539 000 euroa.

Kokouksen koko päätöstiedote on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot kulttuurijaoston jäsenistä varajäsenineen.

Yhteyshenkilöt

Mari Pietarila
viestintäasiantuntija
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
p. (09) 310 37007, mari.pietarila@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme