Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 11.2.2020

Jaa

Kevään ensimmäisessä kokouksessaan lautakunta hyväksyi muun muassa kulttuurin tulosyksikön käyttösuunnitelman vuodelle 2020.

Kulttuurilautakunnan vuoden 2019 talousarvion ja strategian ennakkotilinpäätös, tilanteessa 31.12.2019

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön sekä omalta osaltaan sivistystoimen talousarvion, strategian ennakkotilinpäätöksen ja pöytäkirjamerkinnät tilanteessa 31.12.2019.


Kulttuurin tulosyksikön vuoden 2020 käyttösuunnitelman hyväksyminen

Kulttuurilautakunta hyväksyi kulttuurin tulosyksikön käyttösuunnitelman vuodelle 2020. Kulttuurin tulosyksikölle varattiin mahdollisuus tehdä teknisiä tarkennuksia.


Sopimus Keski-Uudenmaan alueellisena vastuumuseona toimivan Helsingin kaupunginmuseon ja Espoon kaupunginmuseon yhteistyöstä ja työnjaosta kulttuuriympäristön vaalimisessa

Kulttuurilautakunta päätti, että Espoon ja Helsingin kaupunginmuseoiden välillä tehdään kulttuuriympäristötehtäviä koskeva sopimus yhteistyöstä ja työnjaosta.

Tarveselvitys KOY Kulttuurimajakan/Espoon kulttuuriloiston liiketilasta kulttuuri- ja tapahtumakäyttöön

Kulttuurilautakunta päätti jättää pöydälle tarveselvityksen toimitilan vuokraamisesta kulttuuri- ja tapahtumakäyttöön Kiinteistöosakeyhtiö Kulttuurinloistosta.


Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Anitra Ahtola p. 044 500 4022
kulttuurijohtaja Susanna Tommila p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta25.3.2020 19:52:42 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti vuosiluokkien 7-9 oppilaspaikoista ja antoi lausuntonsa Viherkallion päiväkodin hankesuunnitelmasta. Lautakunta esitti kaupunginhallitukselle, että varhaiskasvatuksen asiakasmaksua ei peritä ajalla 18.3.2020 -13.4.2020 niiltä päiviltä, joina lapsi on ollut pois varhaiskasvatuksesta ja jolloin huoltaja on ajoissa ilmoittanut lapsen poissaolosta. Lautakunta kokoontui etäyhteyksien avulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme