Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 11.6.2019

Jaa

Kevään viimeisessä kokouksessaan lautakunta päätti muun muassa vuoden kolmannen projekti- ja kehittämisavustuserän myöntämisestä.

Selvitys tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen sivistystoimea koskeviin kannanottoihin. Lautakunta antoi selvitykset lausuntonaan vuoden 2018 arviointikertomuksesta.

Kulttuurilautakunnan investointiesitys

Kulttuurilautakunta päätti esittää, että vuoden 2020 talousarvion ja vuosien 2021−2022 taloussuunnitelman valmistelussa varataan määrärahaa kone- ja kalustohankintoihin sekä uusien ja peruskorjattavien kulttuuritilojen ensikertaisiin kalustamisiin.

Kulttuurin projekti- ja kehittämisavustukset vuodelle 2019, erä 3

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projekti- ja kehittämisavustuksia esityksen mukaisesti kolmelle hakijalle yhteensä 16 400 euroa. Avustuksen saajan tulee toimittaa selvitys avustuksen käytöstä kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun avustettu hanke on päättynyt.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Anitra Ahtola p. 044 500 4022
kulttuurijohtaja Susanna Tommila p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme