Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 14.6.2022

Jaa

Kevään viimeisessä kokouksessaan kulttuurilautakunta käsitteli muun muassa tarkastuslautakunnan arviointikertomusta sekä kaupunginmuseon kokoelmatilojen tarveselvitystä.

Kulttuurilautakunnan investointiesitys, koneet ja kalusto vuosille 2023–2027

Kulttuurilautakunta päätti esittää varattavaksi valmisteltaessa vuoden 2023 talousarviota ja vuosien 2024–2025 taloussuunnitelmaa määrärahaa kone- ja kalustohankintoihin ja uusien ja peruskorjattavien kulttuuritilojen ensikertaisiin kalustamisiin.

Selvitys tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta ja lausunnon antaminen

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi elinvoiman tulosalueen yhteiset selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa esitettyihin tulosaluetta koskeviin kannanottoihin ja päätti antaa ne omalta osaltaan lausuntonaan vuoden 2021 arviointikertomuksesta.

Kulttuurin projektiavustukset ja taideapurahat vuodelle 2022, erä 3

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projektiavustuksia yhteensä 4 000 euroa sekä lyhytkestoisia taideapurahoja yhteensä 11 880 euroa.

KAMU Espoon kaupunginmuseon kokoelmatilojen tarveselvitys

Kulttuurilautakunta päätti hyväksyä Espoon kaupunginmuseon kokoelmatilojen tarveselvityksen. Kulttuurilautakunta pyytää jatkamaan neuvotteluja Juvan teollisuuskatu 15 sijaitsevien tilojen vuokraamiseksi, jolloin ensimmäisen vaiheen tilatarve tulisi ratkaistuksi.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Konttas | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | p. 050 533 5428
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme