Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 23.11.2021

Jaa

Lautakunta päätti muun muassa espoolaisille taide- ja kulttuurialan ammattilaisille sekä ammattitaiteilijoille myönnettävästä erillistuesta.

Espoon kaupungin erillistuki espoolaisille taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja ammattitaiteilijoille

Espoon kaupungin kulttuurilautakunta päätti myöntää 50 espoolaiselle taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja espoolaiselle ammattitaiteilijalle harkinnanvaraisen erillistuen. Kunkin hakijan henkilökohtainen tukisumma on 4 000 euroa, joka vastaa Taiteen edistämiskeskuksen kahden kuukauden taiteilija-apurahaa. Yhteensä tukea myönnetään 200 000 euroa.

Kulttuurilautakunnan vuoden 2021 talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 3, tilanteessa 31.10.2021

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön sekä omalta osaltaan elinvoiman tulosalueen talousarvion, strategian osavuosikatsaus 3:n.

KulttuuriEspoo 2030 -ohjelman toimenpiteiden raportointi sekä ohjelman päivitys

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi KulttuuriEspoo 2030 -ohjelman päivityksen ja raportin ohjelman toimenpiteistä.

Espoon kaupungin kulttuurilautakunnan myöntämien avustusten periaatteet 1.12.2021 alkaen

Kulttuurilautakunta päätti hyväksyä uudet avustusperiaatteet, jotka tulevat voimaan 1.12.2021.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Konttas | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | p. 050 533 5428
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Mikä on kirjastojen rooli kansalaisaktiivisuuden herättäjinä? Ilmastolukutaitoa-tapahtuma Sellon kirjastossa26.11.2021 16:16:15 EET | Tiedote

Keväällä toteutettu valtakunnallinen Ilmastolukupiirikampanja saavutti suuren suosion, lukupiirejä oli lähes sata ympäri Suomea. Ilmastolukupiirihaasteen toteutti Greenpeace, yhteistyössä Helmet-kirjastojen, kirjastojen valtakunnallisen Yleisten kirjastojen ympäristötietoisuus 2020-luvulle -hankkeen, Lukukeskuksen, Suomen Kirjastoseuran, Marttaliiton sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme