Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuurille rahaa vai märkää rättiä?

Jaa

Suorat striimikeskustelut Savoy-teatterista tänään maanantaina ja huomenna tiistaina kulttuurin rahoituksesta ja korona-ajan kärsivistä aloista. Keskustelut ovat osa Savoy puhuu -keskustelusarjaa.

Maanantaina 10.5. klo 15-16 Kulttuurille rahaa vai märkää rättiä?

suora striimi Helsinki-kanavalla www.helsinkikanava.fi

Valtion tuki kulttuurille näyttää vakavasti uhatulta säästötoimien ja veikkausvoittovarojen hupenemisen vuoksi. Miten kulttuurielämä saadaan nousuun taloudellisten paineiden ja koronavaurioiden keskellä?

Savoyssa asiasta keskustelevat Music Finlandin toimitusjohtaja Kaisa Rönkkö, Suomen kulttuurirahaston erityisasiantuntija Veli-Markus Tapio ja Keskuskamarin toimitusjohtaja, Kulta ry:n toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Tiistaina 11.5. klo 14-15 Kärsimysten kautta voittoon?

suora striimi Helsinki-kanavalla www.helsinkikanava.fi

Ravintola-ala, matkailu ja kulttuuri ovat eniten koronakärsineitä aloja. Alat ovat poikkeuksellisen suuressa kriisissä, ja kompensaatiota taloudellisista menetyksistä ei ole tullut riittävästi. Miten tästä selvitään? Onko poikkeusaika muuttanut toimintaa, ja mitä on opittu? Entä uudet innovaatiot?

Keskustelemassa kokki ja ravintoloiden omistaja Henri Alen (mm. Muru, Ultima, Pastis, Sue Ellen), muusikko-kitaristi Mikko Kosonen ja hotellinjohtaja Saija Syväjärvi (Lapland Hotels Bulevardi).

Savoy puhuu -keskustelut vetää Savoy-teatterin johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä. Maanantaina musiikkia esittävät jazzmuusikot Nina Mya ja Kaisa Mäensivu. Tiistaina musiikkivieraana on The Voice of Finlandin kakkospalkinnon voittanut Elise-Juliette yhdessä trumpetisti Jukka Eskolan yhtyeen kanssa (Lenni-Kalle Taipale, Osmo Ikonen ja Kalle Torniainen).

Savoy puhuu -striimien tallenteet jäävät katsottaviksi Helsinki-kanavalle 31.5.2021 saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Päivi Loponen-Kyrönseppä
p. 0505338386
paivi.loponen@hel.fi

Kuvat

Lataa
Keskustelijat ma 10.5: Juha Romakkaniemi (vas.), Veli-Markus Tapio ja Kaisa Rönkkö
Keskustelijat ma 10.5: Juha Romakkaniemi (vas.), Veli-Markus Tapio ja Kaisa Rönkkö
Lataa
Keskustelijat ti 11.5: Henri Alen (vas.), Mikko Kosonen ja Saija Syväjärvi
Keskustelijat ti 11.5: Henri Alen (vas.), Mikko Kosonen ja Saija Syväjärvi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

750-paikkainen Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on mm. konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand uppia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy-teatern/ Savoy Theatre

Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi

Savoy Facebookissa

Savoy Instagramissa

Savoy YouTubessa

Savoy Twitterissä 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Odes app Obotti använder artificiell intelligens för att hjälpa sina kunder att hitta något att läsa16.6.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

I Helsingfors centrumbibliotek Ode har man tagit i bruk en bokrekommendationsrobot, som hjälper en att hitta intressanta saker att läsa. Obotti rekommenderar litteratur ur Odes hyllor som motsvarar användarens egna unika smak. Obotti är ett exempel på försöken med artificiell intelligens som Helsingfors stad utför, genom vilka man vill förbättra servicen.

Lotta Kemppinen vuoden helsinkiläisurheilija12.6.2021 17:35:00 EEST | Tiedote

Juoksija Lotta Kemppinen on valittu vuoden helsinkiläisurheilijaksi. Kemppinen saavutti EM-hallikilpailuissa Puolan Torunissa hopeaa naisten 60 metrillä 7. maaliskuuta 2021. Kemppinen paransi talven aikana 60 metrin Suomen ennätystä kahdesti, ja matkan SE kirjataan tällä hetkellä lukemiin 7,16, jonka Kemppinen juoksi 20. helmikuuta 2021. Kauden tulosten perusteella Kemppinen sai myös kisapaikan Tokion olympialaisiin. Hänen edustamansa seura on helsinkiläinen HIFK-Friidrott rf.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme