Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala varautuu perjantaina 2.2. järjestettävään mielenilmaisuun

Jaa

Suomen ammattijärjestöjen keskusliitto SAK järjestää perjantaina 2.2.2018 klo 11 alkaen ns. aktiivimallia vastustavan poliittisen mielenilmauksen Senaatintorilla. Mielenilmaisulla on mahdollisesti vaikutuksia kulttuurin ja vapaa-ajan palveluihin Helsingissä.

Muutoksista tiedotetaan palvelujen ja toimipaikkojen, kuten kirjastojen, museoiden, liikuntapalveluiden, nuorisotalojen ja kulttuurikeskusten, omilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, kun mielenilmaisun vaikutus palvelujen tarjontaan ja esimerkiksi aukioloaikoihin on kartoitettu.

Myös kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan sivustolla Helsingin kaupungin verkkosivuilla uutisoidaan muutoksista: ks. https://www.hel.fi/uutiset/fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: viestintäasiantuntija Sari Lehikoinen, Helsingin kaupunki, kulttuuri- ja vapaa-aika, +358 9 310 85504, sari.lehikoinen@hel.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten tuottamassa Signaali Goes Live -tapahtumassa keskustellaan somesta – keskustakirjasto Oodissa järjestettävä tapahtuma lähetetään livenä YouTubessa18.1.2019 09:18Tiedote

Signaali Goes Live on toimitus- ja tuotantoyhteisö Signaalimedian nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtumasarja. Ensimmäinen neljästä tapahtumasta järjestetään lauantaina 26.1.2019 keskustakirjasto Oodissa. Tapahtuman teemana on sosiaalinen media ja sen moninaiset ilmiöt. Tapahtumassa vierailevat mm. tubettaja PakolaiShow ja somevaikuttaja Sami Kieksi ja se huipentuu helsinkiläisyhtye Vanillan livekeikkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme