Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala varautuu perjantaina 2.2. järjestettävään mielenilmaisuun

Jaa

Suomen ammattijärjestöjen keskusliitto SAK järjestää perjantaina 2.2.2018 klo 11 alkaen ns. aktiivimallia vastustavan poliittisen mielenilmauksen Senaatintorilla. Mielenilmaisulla on mahdollisesti vaikutuksia kulttuurin ja vapaa-ajan palveluihin Helsingissä.

Muutoksista tiedotetaan palvelujen ja toimipaikkojen, kuten kirjastojen, museoiden, liikuntapalveluiden, nuorisotalojen ja kulttuurikeskusten, omilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, kun mielenilmaisun vaikutus palvelujen tarjontaan ja esimerkiksi aukioloaikoihin on kartoitettu.

Myös kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan sivustolla Helsingin kaupungin verkkosivuilla uutisoidaan muutoksista: ks. https://www.hel.fi/uutiset/fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: viestintäasiantuntija Sari Lehikoinen, Helsingin kaupunki, kulttuuri- ja vapaa-aika, +358 9 310 85504, sari.lehikoinen@hel.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kaupunginmuseo sai kunniamaininnan Vuoden eurooppalainen museo -kilpailussa14.5.2018 09:36Tiedote

Helsingin kaupunginmuseo sai kunniamaininnan (Special Commendation) kansainvälisessä European Museum of the Year -kilpailussa. Tuomariston perusteluissa mainitaan, että kaupunginmuseo on lämmin, helposti lähestyttävä museo, jossa yhteistoiminta kaupunkilaisten kanssa on otettu tärkeäksi periaatteeksi. Tuomariston mukaan kaupunginmuseo on innovatiivinen oppimisympäristö, joka käy jatkuvaa vuoropuhelua nostalgian ja vaikeiden aiheiden välillä sekä osoittaa että museokävijällä voi olla monta roolia, ja että yhteiset kokemukset – kuten rakkaus kaupunkiin – voivat yhdistää erilaisia ihmisiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme