STK Rahoitus Oy

Kulutusluottojen hinnoissa on suuria eroja

Jaa

STK Rahoitus Oy selvitti kulutusluottojen hintaeroja. Kilpailutus on nyt tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin.

Suomalaiset ottavat kulutusluottoja tyypillisesti kodinkoneiden hankintaan, lomamatkoihin sekä kodin remontointia varten. Kulutusluottojen hinnoissa on kuitenkin merkittäviä eroja, ja jo parin tuhannen euron lainassa voi olla jopa satojen eurojen hintaero vuodessa. Luotonmyöntäjä kannattaakin valikoida erittäin tarkasti, sillä lainojen todelliset vuosikorot voivat kohota todella korkeaksi, jolloin muutamankin satasen pienlainasta voi joutua maksamaan takaisin jopa satoja euroja korkoina sekä kuluina.

Tällä hetkellä Suomessa toimivien rahoitusyhtiöiden nimelliskorot vaihtelevat 7 – 27 prosentin välillä. Lainan avausmaksujen, tilinhoitopalkkioiden sekä muiden kulujen myötä, lainan todellinen vuosikorko voi nousta lähelle 50 prosenttia. Tuhannen euron suuruisessa kulutusluotossa, ero halvimman ja kalleimman lainan välillä voi olla jopa yli 200 euroa, laina-ajan ollessa 12 kuukautta.

Lainojen huolellinen vertailu ja lainatarjousten pyytäminen useammilta eri luotonmyöntäjiltä onkin taloudellisesti erittäin järkevää. Lainojen kilpailutuksella säästää mitä todennäköisimmin satoja euroja lainojen kokonaiskuluissa ja välttää lainan takaisinmaksusta aiheutuvia ongelmia.

Lue lisää:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

STK Rahoitus Oy
STK Rahoitus Oy
Iso Roobertinkatu 20-22
00120 HELSINKI

0753252818https://www.lainanvälittäjä.fi/

STK Rahoitus Oy (2721893-1) on STK Finans AS emoyhtiön omistama Suomen sivuliike.

STK Rahoitus Oy:n verkkopalvelu toimii Suomessa osoiteessa Lainanvälittäjä.fi. Ruotsissa palvelu löytyy osoitteesta Lånemäklaren.se ja Norjassa Lånemegleren.no.

Lainanvälittäjä on ilmainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa vakuudettomat kuluttajalainat Suomen pankeilla ja rahoitusyhtiöillä.

Palvelu on kuluttajille ja yrityksille täysin ilmainen. Tavoitteenamme on löytää kaikille lainanhakijoille markkinoiden halvin laina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STK Rahoitus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme