Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kumpulan ja Uimastadionin kuutamouinneissa nautitaan satumaisesta tunnelmasta

Jaa

Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloissa järjestetään taas tänäkin vuonna syksyiset kuutamouinnit. Kumpulan kuutamosta ja pimenevästä illasta nautitaan perjantaina 25.8. Uimastadikan tunnelmavalaistuksesta iloitaan perjantaina 15.9.2017.

Uimastadion, kuva: liikuntapalvelut
Uimastadion, kuva: liikuntapalvelut

Kuutamouinneissa uidaan lämpimän veden höyrytessä satumaisesti altaan veden pinnalla ulkoroihujen ja kuun hohtaessa. Tunnelman kruunaa teemaan sopiva, rentouttava musiikki.

Normaaleista aukioloajoista poiketen maauimaloihin pääsee kuutamouintipäivinä sisään kello 23.00 asti, ja uintiaika päättyy kello 23.30. Kuutamouinnille on normaalit sisäänpääsymaksut (4e/2,50e/2e).

Kumpulan maauimalan uintikausi päättyy sunnuntaina 27.8. ja Uimastadionin uintikausi päättyy sunnuntaina 17.9. Helsingin kaupungin uimahallit palvelevat kaupunkilaisia maauimaloiden kauden päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harjapää Maritta
Kumpulan maauimala, laitospäällikkö
puh. 050 337 9392
maritta.harjapaa@hel.fi

Teemu Haukilahti
Uimastadion, liikuntapaikkamestari
puh. 040 355 8622
teemu.haukilahti@hel.fi

Kuvat

Uimastadion, kuva: liikuntapalvelut
Uimastadion, kuva: liikuntapalvelut
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Liikuntapalvelukokonaisuus vastaa liikunnasta, liikuntapolitiikasta, liikunnan järjestämisestä ja liikuntapaikoista sekä leirintäalueesta. 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme