Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kumpulanpuron valuma-alueen suunnitelman luonnos nähtävillä

Jaa

Helsingin kaupunki aikoo parantaa Kumpulanpuron virkistysarvoa, ekologista tilaa ja tulvasuojelua lähitulevaisuudessa. Asukasyhteistyö on olennainen osa suunnitteluprosessia. Seuraava avoin yleisötilaisuus järjestetään Käpylän peruskoululla, Hykkylän ruokasalissa torstaina 23.11.2017 kello 18.00–20.00 osoitteessa Mäkelänkatu 93.

Pasilasta, Käpylästä, Toukolasta, Vallilasta ja Hermannista vesiä keräävän Kumpulanpuron valuma-alueen selvitys- ja suunnitelmatyö on ollut käynnissä vuoden 2017 alusta. Työ on jatkumoa Vanhankaupungin aluesuunnitelmalle (tutustu suunnitelmaan >>).

Tavoitteena on nostaa suunnittelualueelta toimenpiteitä puron virkistysarvon, ekologisen tilan ja tulvasuojelun parantamiseksi lähitulevaisuudessa.

Toimenpiteet on esitetty kokonaisvaltaiseen valuma-alueselvitykseen perustuen, missä asukkaiden kanssa tehty yhteistyö ja vuorovaikutus ovat olleet olennainen osa suunnitteluprosessia.

Seuraava avoin tilaisuus järjestetään Käpylän peruskoululla, Hykkylän ruokasalissa torstaina 23.11.2017 kello 18.00–20.00 osoitteessa Mäkelänkatu 93.

Tilaisuudessa esitellään Kumpulanpuron valuma-alueen selvityksen ja suunnitelman raporttiluonnos sekä esitetyt toimenpiteet.

Jos et pääse paikalle, ei hätää. Aineisto löytyy myös Kerro kantasi –palvelusta osoitteesta kerrokantasi.hel.fi/kumpulanpuro. Voit jättää palautetta 10. joulukuuta asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Takainen
suunnitteluinsinööri
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38448
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Kumpulanpuron sorsalammikko
Kumpulanpuron sorsalammikko
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme