Kun kriisi tulee: seminaari suomalais-ruotsalaisesta huoltovarmuusyhteistyöstä

Jaa

Tervetuloa Suomen Tukholman-suurlähetystöön 26.4. seuraamaan ajankohtaista keskustelua suomalais-ruotsalaisesta huoltovarmuusyhteistyöstä. Suurlähettiläs Maimo Henriksson toivottaa vieraat tervetulleiksi. Suomen työministeri Tuula Haatainen ja MSB:n pääjohtaja Charlotte Petri Gornitzka avaavat tilaisuuden.

Seminaarin moderaattorina toimii Pär Lager.
Seminaarin moderaattorina toimii Pär Lager.

Suomi ja Ruotsi jatkavat sekä puolustus- että kokonaisturvallisuutta koskevan yhteistyön vahvistamista. 

Vuoden 2021 tammikuussa julkistettiin Hanaholmen-aloite, joka on kunnianhimoinen suomalais-ruotsalainen kriisivalmiusohjelma, jonka tavoitteena on uusia kahdenvälisiä kohtaamisia, uusia ideoita ja uusia siviilivalmiuden yhteistyömuotoja. 

Osana Hanaholmen-aloitetta Suomen Tukholman-suurlähetystö ja Hanasaaren kulttuurikeskus järjestävät ajankohtaisen seminaarin Suomen ja Ruotsin huoltovarmuudesta.

Puhujiin lukeutuvat Suomen työministeri Tuula Haatainen, MSB:n pääjohtaja Charlotte Petri Gornitzka, Huoltovarmuuskeskuksen suunnittelu- ja analyysiosaston johtaja Axel Hagelstam, sekä Ruotsin elinkeinoelämän keskusliiton vanhempi turvallisuuspolitiikan neuvonantaja Karl Lallerstedt.

Media on tervetullut seuraamaan keskustelua paikan päällä.

Aika: 26.4.2022 klo 10–12 paikallista aikaa 

Paikka: Suomen Tukholman-suurlähetystö, Gärdesgatan 9–11, 115 27 

Katso koko ohjelma tästä: www.hanaholmen.fi/sv/event/nar-krisen-kommer/

Ilmoittautumiset: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, puh. +358 40 767 7373, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi

Lisätietoja tapahtumasta: Ministeri Jouni Laaksonen, tel. +46 70 875 21 25

Lue lisää Hanaholmen-aloitteesta tästä: www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus-2/hanaholmen-aloite

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Seminaarin moderaattorina toimii Pär Lager.
Seminaarin moderaattorina toimii Pär Lager.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme