Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuntamarkkinoinnin SM-kisojen voitto Vaasaan –onnellisten ihmisten tarinat ja työnantajakampanja vakuuttivat tuomariston 

Jaa

Vaasan kaupunki ja Vaasanseudun Kehitys VASEK Oy voittivat Kuntamarkkinoinnin SM-kisat valtakunnallisella Maailman onnellisin ihminen -kampanjallaan ja sitä seuranneella rekrytointikampanjalla.

Kuva: Vaasan kaupunki / Rauli Lehto
Kuva: Vaasan kaupunki / Rauli Lehto

- Tuomaristo arvosti Vaasan kampanjassa monen tasoiseen strategiaan vahvasti kytkeytyvää hyvää mieltä, joka sopii hienosti aikaansa, ja tavoitti kohderyhmänsä monipuolisin keinoin ja yhteistyöllä. Vaasan hyvänmielen kampanja on osoitus onnistuneen kuntamarkkinoinnin vaikutuksesta kaupungin elinvoimaan ja houkuttelevuuteen, toteaa Kuntaliiton markkinointipäällikkö Eija Rautiainen.  

Olemme tosi otettuja tästä voitosta! Samalla tämä on kiitos ja arvostuksenosoitus tekemästämme työstä ja panostuksestamme Vaasan vetovoimaisuuden lisäämiseksi. Ja tietenkin palkinto antaa meille intoa jatkaa työtä, jolla nostetaan Vaasan seudun tunnettuutta ja vetovoimaa, kertovat Vaasan kaupungin viestintäpäällikkö Leena Forsén ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin markkinointipäällikkö Mari Kattelus. 

Valinta kampanjan teemaksi juontuu Vaasan kaupungin rohkeasta strategiavalinnasta, jossa yhtenä keskeisenä tavoitteena on Suomen onnellisimmat asukkaat. Aihe puhuttelee kohderyhmäksi valittuja milleniaaleja, jotka arvostavat merkityksellistä elämää sekä hyvää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. 

Kampanjan ideana oli tuoda aihetta esiin kolmen vaasalaisen onnellisen tarinan kautta. Vaikka tavoitteemme on olla Suomen onnellisin kaupunki, näiden tarinoiden kautta halusimme jakaa oivalluksia onnelliseen elämään ihan kaikille suomalaisille. Ja samalla tietysti lisätä Vaasan seudulla asuvien onnellisuutta sekä Vaasan houkuttelevuutta asuinpaikkana, kertoo Forsén. 

Onnellisuus oli punaisena lankana myös rekrytointikampanjassa.Vaasan seudun yritykset toivat esiin merkityksellisiä työpaikkoja, mutta myös yritysten työntekijät pääsivät kertomaan omat onnellisuuden salaisuutensa kaikille,lisää Kattelus. 

Strateginen markkinointi jatkuu 

Kilpailu osaajista on Suomessa kovaa. Vaasa jatkaa vahvaa markkinointia ja Vaasan vahvuuksien nostamista erityisesti milleniaaleille, joille muuttaminen merkityksellisen ja kiinnostavan työn perässä on luonnollista. 

Keväällä nostimme esiin sen, ettei onnellisuus tarkoita täydellistä elämää, vaan jokaisen elämään kuuluu myös epäonnistumisia ja se on ihan normaalia. Jatkamme samalla teemalla jälleen yhdessä yritysten kanssa ja tuomme esiin työurien lisäksi myös työyhteisöjen tärkeyttä ja ainutlaatuisuutta. Aina täällä Strömsössäkään ei mene niin kuin Strömsössä  ja se on ihan normaalia, kiteyttävät Forsén ja Kattelus lopuksi. 

Kampanja toteutettiin yhteistyössä mainostoimisto Drama Queenin kanssa. 

Yhteyshenkilöt

Mari Kattelus, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin markkinointipäällikkö , mari.kattelus@vasek.fi  puh. 0400 68 1048 

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Rauli Lehto
Kuva: Vaasan kaupunki / Rauli Lehto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Gripbar, krambar och omöjlig – Årets unga konstnär 2022 Emma Jääskeläinens privatutställning i Kuntsi museum för modern konst30.9.2022 12:00:00 EEST | Tiedote

Årets unga konstnär 2022 är Emma Jääskeläinen. Konstnären, som är känd för sina massiva stenskulpturer, gör konst som är mångfasetterad, materialmedveten och lekfull. Konstverken visas på Kuntsi museum för modern konst 1.10 2022–29.1 2023. Samtidigt visas Kristian Krokfors utställning Forever Young. Krokfors, som är född i Österbotten, valdes till den allra första Årets unga konstnär 1984.

Käteen mahtuva, halattava, mahdoton – Vuoden nuori taiteilija 2022 Emma Jääskeläisen yksityisnäyttely Kuntsin modernin taiteen museossa30.9.2022 12:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden nuori taiteilija 2022 on Emma Jääskeläinen. Massiivisista kiviveistoksista tunnetun taiteilijan monisäikeinen, materiaalitietoinen ja leikillinenkin taide esittäytyy Kuntsin modernin taiteen museossa 1.10.2022–29.1.2023. Samaan aikaan nähdään ensimmäiseksi Vuoden nuoreksi taiteilijaksi vuonna 1984 valitun pohjalaissyntyisen Kristian Krokforsin näyttely Forever Young.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme