Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuntatekniikan organisaatio uudistetaan – yt-neuvottelut käynnistyvät syyskuussa

Jaa

Vaasan kaupungin kuntatekniikassa käynnistetään yhteistoimintalain mukaiset yt-neuvottelut uudelleenorganisoitumista varten. Tavoitteena on uudistaa kuntatekniikan organisaatiota vastaamaan paremmin toimintaympäristön asettamia vaatimuksia.

Organisaatiouudistuksen keskeisinä teemoina ovat asiakaspalvelun priorisointi, itseohjautuvuuden lisääminen, hukan minimointi, nopeammat läpimenoajat sekä jatkuva kehittäminen.

Toimintaa tullaan tarkastelemaan hanketoiminnan, omaisuudenhallinnan, palveluiden, kehittämisen ja riskienhallinnan näkökulmasta. Tavoitteena on suunnitelmallisuuden ja tehokkuuden lisääminen, sekä riittävien resurssien varmistaminen.

Yhteistoimintaneuvotteluiden perusteena on henkilöstön asemaan merkittävästi vaikuttavat muutokset työn organisoinnissa ja kunnan palvelurakenteessa. Organisaatiomuutoksessa ei tavoitella irtisanomisia, mutta tehtäviä tullaan muotoilemaan uudelleen. Tarvittaessa laaditaan uusia tehtäväkuvia ja arvioidaan ne aiemmin käyttöönotetun palkka-arviointijärjestelmän mukaisesti.

Uudelleen organisoitumisen vaikutukset ja muutokset tarkentuvat neuvotteluissa, jotka käynnistyvät syyskuussa 2021. Neuvottelujen lopputulos esitellään kaupunkiympäristölautakunnalle 13.10.2021 ja uuden organisaation on tarkoitus astua voimaan tammikuussa 2022.

Yhteyshenkilöt

Kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi, 040 831 1550, jukka.talvi@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme