STT

Kuntavaalien tulosilta Kuntatalossa

Jaa

Medialle tarkoitettu kuntavaalien tulosilta järjestetään Helsingissä Suomen Kuntaliiton Kuntatalossa sunnuntaina 9. huhtikuuta. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tulosiltaan voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. Akkreditointi on nyt alkanut, ja se päättyy tiistaina 4. huhtikuuta.

Ohjeet ja linkki akkreditointilomakkeeseen ovat alla.

Puolueiden puheenjohtajat saapuvat Kuntataloon klo 20–20.30. He osallistuvat illan aikana suoriin tv- ja nettilähetyksiin. Puoluejohtajia on mahdollista haastatella lähetysten lomassa sekä hyvin lyhyesti heidän saapuessaan Kuntataloon. Erillistä lehdistötilaisuutta medialle ei järjestetä.

Tilaisuuteen on kutsuttu myös eduskunnan ulkopuolisten pienpuolueiden edustajat.

Toimittajien ja kuvaajien käyttöön on varattu työtilat Kuntatalon ravintolasta. Tilassa on nettiyhteys, sähköliitännät ja tulostin. Vaalien tuloslaskentaa voi seurata screeniltä.Lehdistön työtila on avoinna klo 17–24.

Lähetämme akkreditoituneille toimittajille ja kuvaajille lisätietoa järjestelyistä ennen vaalipäivää. Lisäksi järjestämme vaaleja edeltävällä viikolla perjantaina 7. huhtikuuta mahdollisuuden tutustua Kuntatalon vaali-iltana käytössä oleviin tiloihin.

Tulosillan isäntänä toimii Kuntaliitto. STT osallistuu tilaisuuden järjestelyihin yhdessä muiden medioiden kanssa.

AKKREDITOITUMINEN

Akkreditointi kuntavaalien tulosiltaan 9.4.2017 päättyy tiistaina 4.4.

Akkreditointilomakkeeseen on täytettävä kaikki vaaditut tiedot. Henkilötunnuksia tarvitaan poliisin turvaselvityksiin.

Sisäänkäynti Kuntataloon tapahtuu osoitteesta Ensi linja 3, 00530 Helsinki. Henkilöllisyys on pyydettäessä todistettava paikalle saavuttaessa. 

Akkreditointilomake on osoitteessa:

https://link.webropolsurveys.com/S/7F093290C0C8D0A9

Jos linkki ei toimi, olkaa yhteydessä Kuntaliittoon:

viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Esa Nieminen, 040 546 6424 tai

markkinointijohtaja Maritta Mäkelä, 040 765 8016

Yhteyshenkilöt

Minna Holopainen
uutispäätoimittaja
minna.holopainen@stt.fi
puh. 040 568 0897

Piritta Rautavuori
uutispäällikkö
piritta.rautavuori@stt.fi
puh. 040 820 5108

Tarja Björkqvist
johdon assistentti
tarja.bjorkqvist@stt.fi
puh. 040 730 4078

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Eduskuntavaalien tulosilta Pikkuparlamentissa4.3.2019 14:24:39 EETTiedote

STT osallistuu eduskunnan Pikkuparlamentissa sunnuntaina 14. huhtikuuta median edustajille pidettävän eduskuntavaalien tulosillan järjestelyihin. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tilaisuuteen voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. HUOM! Pressikortti tai eduskunnan mediakortti eivät riitä. Akkreditointi on alkanut ja päättyy perjantaina 5.4.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme