Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kuntsilla virolaista runo- ja musiikkikipinöintiä 100 vuoden varrelta

Jaa

Runomusiikkiesitys TU[U]LEN LIEKKI esittelee värikkään joukon virolaisia runoilijoita – räväköitä kertojia, hurmaavia humanisteja ja rakkauden maantieteilijöitä. Runot esittää näyttelijä Lis Laviola ja musiikillisen tunnelman luovat viulutaiteilija, konserttimestari Maano Männi sekä Sibelius-Akatemian kasvatti, virolainen harmonikkataiteilija Mikk Langeproon.

Esitykset pidetään Kuntsin modernin taiteen museossa lauantaina 13.10. ja sunnuntaina 14.10., molempina päivinä klo 16.

Tuulen henki leijuu läpi esityksen milloin tulisena rakkautena, milloin surun ilmauksena, mukanaan aina myös toivon kipinöitä. Runojen aiheet liehuvat Saarenmaan valssista intohimon noituuteen ja suviyöstä illuusioon, jota elämäksi kutsutaan.

Runoilijoina ovat mm. Jaan Kaplinski, Doris Kareva, Kätlin Kaldmaa sekä Asko Künnap ja suomentajina mm. P. Mustapää, Kirsi Kunnas sekä Leena Krohn.

Liput: 18/15 €. Ennakkomyynti: Kuntsin modernin taiteen museo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museopalveluvastaava Salla Mällinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 356 4870
salla.mallinen@vaasa.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme