Veikkaus

Kuopiolainen voitti Veikkauksen Pore-nettipelistä 20 000 euron päävoiton

Jaa

Voitto tuli 1 euron panoksella.

Kuopiossa asuvalla nettipelaajalla oli pelionni kohdallaan torstaina 17.8. Hän pelasi Veikkauksen nettisivuilla Pore-nimistä arvontapeliä 1 euron panoksella, ja pelistä osui hänelle päävoitto, joka euron panoksella pelatessa on 20 000 euroa. Voitto maksettiin suoraan onnekkaan kuopiolaispelaajan tilille.

Pore on Veikkauksen nettisivuilla pelattava numeroveikkaus, jossa pelaaja valitsee 8 pelinumeroa väliltä 1–20 sekä yhden bonusnumeron väliltä 1–4. Pelipanos on 1–5 euroa. Voitto määräytyy ennalta määriteltyjen kertoimien mukaan, ja päävoiton voittaa saamalla kaikki 8 pelinumeroa ja bonusnumeron oikein. Poreessa arvonnat suoritetaan 7 minuutin välein.

Kuopiolainen pelaaja oli pelannut samassa arvonnassa myös toisen rivin, jossa oli samat pelinumerot mutta eri bonusnumero. Tuolla rivillä hän voitti 2 000 euroa, joten yhteensä kuopiolaisvoittaja nappasi 22 000 euroa Pore-arvonnasta torstaina.

Pore tuli mukaan veikkaus.fi:n pelivalikoimaan joulukuussa 2013. Peliä pääsevät pelaamaan Veikkauksen etuasiakkaat. Pelin erikoisuus on ”ei yhtään oikein” -voittoluokka. Jos yksikään arvottu numero ei osu riviin, voittaa pelaaja pelipanoksen takaisin kymmenkertaisesti.

Poreen suurin mahdollinen päävoitto on 100 000 euroa, jonka voi voittaa 5 euron pelipanoksella. Tuo voitto on napsahtanut pelin historian aikana kaksi kertaa: syyskuussa 2016 Mikkeliin ja helmikuussa 2016 Maskuun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Olympiavoittaja Iivo Niskasen hevonen yllätti Toto-pelaajat - PowerParkin juhannusraveista 150 000 euron voitto Keuruulle, 75 000 euroa Tampereelle ja 38 000 euroa Kaustiselle23.6.2018 19:25Tiedote

Härmän PowerParkin juhannusravien Toto76-kierroksella nähtiin yllätysvoittajia hiihdon olympiavoittajan Iivo Niskasen osaomistaman huippuravurin Victory Bonsain johdolla. Toto76-pelin täysosumilla voitettiin 150 000 Keuruulla, 75 000 euroa Tampereella ja 38 000 euroa Kaustisella. Kaikki voittajat olivat tehneet rivinsä Veikkaus.fi:ssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme