Attendo

Kuopion Männistöön on rakenteilla uusi seniorikoti

Jaa

Ikääntyneiden asumis- ja hoivapalveluiden tarjonta laajenee Kuopiossa, sillä uuden senioritalon rakennustyöt Lönnrotinkadulla on aloitettu viime viikolla. Kiinteistö valmistuu ensi syksyyn mennessä. Senioritalon Attendolle rakennuttaa Lujatalo. Senioritaloon tulee kaikkiaan 60 palveluasumisen kotia, joihin kuuluu tehostettua palveluasumista ja senioreille suunnattuja vuokra-asuntoja.

Havainnekuva senioritalosta ja lähiympäristöstä.
Havainnekuva senioritalosta ja lähiympäristöstä.

Ikääntyneiden asumis- ja hoivapalveluiden tarjonta laajenee Kuopiossa, sillä uuden senioritalon rakennustyöt Lönnrotinkadulla on aloitettu viime viikolla. Kiinteistö valmistuu ensi syksyyn mennessä. Senioritalon Attendolle rakennuttaa Lujatalo. Monipuolisista palveluista ikääntyneille vastaa Attendo.

Kauniille paikalle Kalevantorin kupeeseen sijoittuvaan kiinteistöön tulee kaikkiaan 60 palveluasumisen kotia, joihin kuuluu tehostettua palveluasumista ja senioreille suunnattuja vuokra-asuntoja. Senioritalon naapurustoon ja pihapiiriin tulee myös muita asuintaloja ja päiväkoti.

Rakenteilla oleva kohde tuo yhteen eri ikäluokat ja tarjoaa yksilöllisiä asumispalveluita Kuopion ikäihmisille. Tehostetun palveluasumisen lisäksi senioritalo lisää kevyempien ja monipuolisten asumispalvelujen tarjontaa. Senioritalossa tavoite on ylläpitää ikääntyneen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toimintakykyä.

- Kehitämme ikääntyneiden hoiva- ja asumispalveluja vastaamaan tämän päivän tarpeita. Tutussa kiinteistössä tuttujen ihmisten ympäröimänä voi palveluja muokata nopeasti ja joustavasti senhetkisten tarpeiden mukaan, eikä kunnon heikkeneminen edellytä enää muuttoa toisaalle. Monipuoliset aktiviteetit ja seura sekä paikallisten yrittäjien hyvinvointipalvelut ovat senioritalossa helposti saatavilla, sanoo Attendon aluejohtaja Anne Flink.

Senioritaloon on mahdollista päästä asukkaaksi kaupungin palvelusetelien kautta tai itse maksavana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Flink
aluejohtaja, hoivapalvelut, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Alex Gullichsen
myyntipäällikkö, hoivapalvelut, Attendo
p. 044 494 2139
alex.gullichsen@attendo.fi

Kuvat

Havainnekuva senioritalosta ja lähiympäristöstä.
Havainnekuva senioritalosta ja lähiympäristöstä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Joel Hallikaisen kiertuevuosi Attendolla huipentuu konserttiin Ruotsissa4.12.2018 09:03Tiedote

Rakastettu taiteilija Joel Hallikainen on kiertänyt tämän vuoden Attendon hoiva- ja palvelukodeissa ympäri Suomen. Kaikkiaan Hallikainen esiintyy 89:ssä Attendon ikäihmisten hoivakodissa ja mielenterveyskuntoutujien palvelukodissa. Kiertue on ollut valtaisa menestys niin yleisön kuin artistin itsensä mielestä. Esiintymiset on noteerattu Ruotsia myöten, jonne Hallikainen on kutsuttu esiintymään Suomen-kiertueen innoittamana 5. joulukuuta Attendo Fortuna-Onnelan hoivakotiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme