Kurio Oy, sosiaalisen median toimisto

Kurion ja Cannes Lionsin yhteistyö laajenee videotuotantoon

Jaa

Kurio julkaisee jälleen ”World Class Lessons on Social Media” -raportin yhteistyössä Cannes Lionsin kanssa. Kuudetta kertaa toteutettava raportti laajenee nyt ensimmäistä kertaa verkossa julkaistavaksi videosarjaksi. Videosarjassa voittavien somekampanjoiden suunnittelijat avaavat kampanjoita Kurion viitekehyksen kautta. Videosarja julkaistaan Cannesin Lionsin omassa digimediassa Stories from Cannes Lions.

”Yhteistyömme Cannes Lionsin kanssa on laajentunut jatkuvasti”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas.  Kuva: Pekka Mustonen
”Yhteistyömme Cannes Lionsin kanssa on laajentunut jatkuvasti”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas. Kuva: Pekka Mustonen

”Yhteistyömme Cannesin kanssa on laajentunut jatkuvasti”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas.   ”Olemme julkaisseet viisi someraporttia, trenditutkimuksen, analysoineet yli 3000 voittanutta sosiaalisen median kampanjaa oman viitekehyksemme läpi ja kouluttaneet luovia ympäri maailmaa hyödyntämään työkalujamme useana vuonna Cannesissa ja Eurobest-festivaaleilla. On hienoa laajentaa yhteistyö nyt videotuotantoon. Pääsemme avaamaan videoilla voittaneita kampanjoita ja niiden suunnittelua taas uudesta näkökulmasta”, Opas summaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tommi Opas
Toimitusjohtaja
Kurio // The Social Media Agency
+358 40 1833256
tommi@kurio.fi

Kuvat

”Yhteistyömme Cannes Lionsin kanssa on laajentunut jatkuvasti”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas.  Kuva: Pekka Mustonen
”Yhteistyömme Cannes Lionsin kanssa on laajentunut jatkuvasti”, kertoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas. Kuva: Pekka Mustonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kurio Oy, sosiaalisen median toimisto
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

http://www.kurio.fi

Kurio on sosiaalisen median asiantuntijatoimisto, joka auttaa asiakkaitaan tekemään tuloksellista markkinointia ja viestintää sosiaalista mediaa ja digitaalisia kanavia hyödyntäen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kurio Oy, sosiaalisen median toimisto

Kurio toiseksi paras Suomen viestintätoimistoista tuoreessa mielikuvatutkimuksessa29.1.2019 15:03:01 EETTiedote

Kurio on viestinnästä vastaavien päättäjien ja asiantuntijoiden mukaan yleisarvosanaltaan Suomen toiseksi paras viestintätoimisto, kertoo Taloustutkimuksen tuore tutkimus. Kurion vahvuuksiksi koetaan erityisesti näkemyksellisyys, luovuus ja ajantasainen osaaminen, joissa Kurio on alan ykkönen. Kurion parhaiksi osaamisalueiksi nimettiin tasapistein sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi, jotka molemmat yhdistettiin toimistoon vahvemmin kuin yhteenkään kilpailijaansa. Myös kansainvälinen osaaminen oli alan kärkeä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme