Viisas Elämä Oy

Kurkistus huippuvalmentajan pään sisälle

Jaa

Ilkka Koppelomäki on erittäin suosittu itsensä johtamisen valmentaja, kirjoittaja ja Uskalla innostua -yrityksen perustaja, joka on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Hänen uusin teoksensa Saa mitä haluat – Elämäsi kirja on jatkoa suursuosion saavuttaneelle Saa mitä haluat -oppaalle. Tämä arjen suunnittelukirja auttaa toteuttamaan tavoitteet ja pysäyttää tarkastelemaan sitä, mitä elämältä oikeasti haluaa ja miten siitä voi tehdä mielekästä. Se näyttää, miten huippuvalmentaja suunnittelee oman elämänsä ja miten se on meille kaikille mahdollista.

kuva: Julia Alakulju
kuva: Julia Alakulju

Haluan nähdä Suomen, jossa ei olisi yhtään katkeraa vanhusta, vaan omaan elämään tyytyväisiä hyvinvoivia ihmisiä.”

Kirjan koko vuoden kestävän ohjatun prosessin avulla voi laatia selkeän, yksityiskohtaisen ja itselleen sopivan suunnitelman, jolla ohjata elämää haluttuun suuntaan. Kun seuraa prosessin etenemistä viikko- ja kuukausitasolla, kulkee väistämättä kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa arkea, hallitumpaa ajankäyttöä ja nautinnollisempaa elämää.

Suunnitelmien tekeminen ja toteuttaminen on myös opettanut siinä kaiken ohessa minulle yhden todella tärkeän asian: armollisuuden itseä kohtaan. Kaikki ei todellakaan mene aina suunnitellusti ja siksi on ollut tärkeää oppia olemaan itselleen armollinen.”

lkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, isä, puoliso, yrittäjä, innostaja, unelmien toteuttaja, ex-kilpatriathlonisti, kirjoittaja ja maailman matkaaja. Hän on valmentajana tunnettu siitä, että hänen valmennukset saavat aikaan muutoksia. Hän on monipuolinen valmentaja, jonka tyylissä yhdistyy sekä valmennus, sparraus että mentorointi. Lujan asenteen valmentamiseen Ilkka on omaksunut omilta mentoreilta, valmentajilta ja kouluttajilta, jotka ovat maailman johtavia omalla alallaan (mm. Dr. Richard Bandler, Tony Robbins, Mark Hayley, Ilkka Rajala, Bob Proctor ja Joseph McClendon III). Koppelomäen teos Saa mitä haluat (Viisas Elämä, 2018) on myynyt jo lähes 10.000 kappaletta.


Omien unelmien jahtaaminen on tärkeää, mutta samalla ei saa unohtaa omaa jaksamista. Tämä kirja auttaa sinua luomaan isot unelmat ja suunnitelmat, jotka konkreettisesti ohjaavat sinut arjessa omiin tavoitteisiisi. Mikä tärkeintä, kirja tekee sen oman jaksamisen ja onnellisuuden huomioiden.” - Tomi Kokko, Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

Avainsanat

Kuvat

kuva: Julia Alakulju
kuva: Julia Alakulju
Lataa
kuva: Julia Alakulju
kuva: Julia Alakulju
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:

Sanna Salmevaara

044 980 3071

tiedotus@viisaselama.fi

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Paluu Jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille27.4.2021 10:22:06 EEST | Tiedote

Syvä kiinnostus kasvien voimaan, kansanperinteeseen ja mystiikkaan saivat Eeva Maria Leinon kirjoittamaan Luojattarista, voimanaisista ja muinaissuomalaisesta tarustosta ammentavan upean oppaan, joka on luotu nykypäivän naisen elämää ajatellen. Leino on kasvituntija, hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä, joka työssään haluaa auttaa naisia löytämään yhteyden luontoon oman mytologiamme naiseuden kautta. Kirja tarjoaakin uudenlaisia näkökulmia suomalaiseen mytologiaan. Se innostaa katsomaan kasvimaailmamme rikkauksia uusin silmin sekä tukee oman voiman löytymistä nykypäivän nopeatempoisen tahdin keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme