Suomen Yrittäjät

Kutsu: 26.3. klo 9: Minkälaisia työpaikkoja pienyritykset ovat?

Jaa

Valtaosa Suomen työnantajayrityksistä on hyvin pieniä. Tervetuloa kuulemaan, miten pienyritysten työntekijät kokevat muun muassa työnantajan ja työntekijöiden välisen luottamuksen ja avoimuuden, tiedonkulun ja työntekijän mahdollisuudet kehittyä ja oppia uusia asioita. Suomen Yrittäjät selvitti asiaa työ- ja elinkeinoministeriön Työolobarometrin tietojen perusteella.

Aika: tiistai 26.3. klo 9

Paikka: Ravintola Lasipalatsin Kokko-kabinetti (Mannerheimintie 22 - 24, Helsinki)

Selvitystä pienyritysten työoloista esittelevät Suomen Yrittäjien työmarkkinajohtaja Janne Makkula ja asiantuntija Albert Mäkelä.

Pientyönantajien asia on vahvasti esillä Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -tavoiteohjelmassa tulevalle hallituskaudelle. Siitä puhuttiin paljon myös koko Suomen kiertäneellä Kasva Suomi -kiertueella, joka päättyy juuri 26.3. Helsinkiin.

Yrittäjien vaalitavoitteista ja Kasva Suomi -kiertueen kokemuksista kertovat Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja kenttäjohtaja Mari Kokko.

Lämpimästi tervetuloa! Tarjolla aamiaista.

Ilmoittautumiset: Jotta aamun tiedotustilaisuudessa on varmasti tarjolla sopivaa aamiaista kaikille, ilmoitattehan osallistumiset ja mahdolliset erityisruokavaliot mahdollisimman pian: viestintäpäällikkö Eeva Ketvel, eeva.ketvel@yrittajat.fi

Vinkki: Ennen Lasipalatsiin saapumista kannattaa piipahtaa Narinkkatorilla. Siellä on klo 8 - 10 Yrittäjät luovat työtä ja kasvua -tempaus, jaossa ruisleipää. Tempauksesta saa hyvää kuvitusta juttuun.

Helsinkiläisehdokkaiden vaalipaneeli Musiikkitalolla

Aika: tiistai 26.3. klo 16

Paikka: Musiikkitalon ravintola (Mannerheimintie 13 A, Helsinki)

Yrittäjäaiheinen vaalikampanjapäivä huipentuu helsinkiläisten eduskuntavaaliehdokkaiden vaalitenttiin Musiikkitalon ravintolassa.

klo 16.00 Kasva Suomi -tilaisuus Musiikkitalolla (Mannerheimintie 13 A, Helsinki)

klo 16.15 Tilaisuuden avaus, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen

klo 16.30 - 18.00 Kasva Suomi -vaalipaneeli

Panelisteina Outi Alanko-Kahiluoto, Vihreät, Paavo Arhinmäki, Vasemmistoliitto, Toni Paussu, Perussuomalaiset, Marcus Rantala, RKP, Mirita Saxberg, Liike Nyt, Riikka Taivassalo, Siniset, Kimmo Tiilikainen, Suomen Keskusta, Erkki Tuomioja, SDP ja Juhana Vartiainen, Kansallinen Kokoomus. 

Keskustelun vetää sarjayrittäjä Kim Väisänen.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

He kamppailevat Vuoden nuori yrittäjä -palkinnosta10.5.2019 07:54:40 EESTTiedote

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finaaliin ylsivät Espoossa toimiva kalakauppias Max Grönholm (28), konttiravintolayrittäjä Jarna Kaplas (32) Savosta, markkina- ja mielipidetutkimuksia tarjoava yrittäjä Johannes Karjula (31) Keski-Suomesta, marja- ja vihannestilaa pyörittävät Tiina ja Mikko Kohonen (30 ja 33) Etelä-Savosta sekä korkealaatuisen teen ja kahvin valmistukseen keskittynyt yrittäjä Arttu Muukkonen (34) Etelä-Karjalasta.

Suomen Yrittäjät ja AKY - Akavalaiset yrittäjät: Korkeakoulutetut yrittäjät tarvitsevat erikoistumiskoulutuksen yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin3.5.2019 06:03:00 EESTTiedote

Suomen Yrittäjät ja AKY - Akavalaiset yrittäjät vaativat, että korkeakoulutetuilla yrittäjillä on oltava nykyistä parempi mahdollisuus liiketoimintaosaamisensa jatkuvaan kehittämiseen myös yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa. Yrittäjille suunnatut erikoistumiskoulutukset olisivat yksi tapa edistää asiaa. Tällä hetkellä yrittäjille ei erikoistumiskoulutuksia tarjolla ole.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme