Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

KUTSU AAMIAISTILAISUUTEEN: katsaus Helsingin museokenttään

Jaa

Suomen museoiden suosio on huippulukemissa. Vuonna 2018 ammatillisesti hoidetuissa museoissa vierailtiin yli 7,1 miljoonaa kertaa. Mikä tekee museoista niin suosittuja? Mitä Helsingin museokentällä tapahtuu? Mikä museoiden rooli on tänä päivänä – entä miltä niiden tulevaisuus näyttää? Tervetuloa keskustelemaan aiheista aamiaistilaisuuteen, joka järjestetään Hakasalmen huvilassa tiistaina 28.5. klo 8 alkaen.

Aamiaistilaisuuden aiheita ovat myös HAM Helsingin taidemuseon ja Helsingin kaupunginmuseon tulevat näyttelyt, HAMin tulevaisuus ja vuonna 2020 ensimmäistä kertaa järjestettävä Helsinki Biennaali.

Aikataulu:

klo 8.30 tervetulosanat ja puheenvuoro: apulaispormestari Nasima Razmyar
klo 8.409.00 puheenvuoro: HAM Helsingin taidemuseon johtaja Maija Tanninen-Mattila ja Helsingin kaupunginmuseon johtaja Tiina Merisalo
klo 9.00–9.30 kysymyksiä ja keskustelua

Paikka: Hakasalmen huvila, Mannerheimintie 13 b, 00100 Helsinki

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta

Lämpimästi tervetuloa!

Nasima Razmyar, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestari

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Vihanta
viestintäsuunnittelija
viestintä ja markkinointi / kulttuuri ja vapaa-aika
Helsingin kaupunki
+358 40 509 3408
anna.vihanta@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on vetovoimainen ja elinvoimainen kaupunki. Se tarjoaa tapahtumia, elämyksiä, tiloja, virikkeellisiä alueita ja taidekokoelmia, tukea kansalaistoiminnalle, oppimiselle ja kasvatustyölle sekä asiantuntijapalveluja. Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala haluaa tukea kaupunkilaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, aktiivista kansalaisuutta ja sivistystä. 

Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala jakautuu neljään kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, kirjasto, liikunta ja nuoriso. Kulttuuripalvelukokonaisuus sisältää HAM Helsingin taidemuseon, kaupunginmuseon, kaupunginorkesterin ja yleiset kulttuuripalvelut. Näiden lisäksi kulttuuripalvelukokonaisuus vastaa kaupungin kulttuuripolitiikasta.

Kulttuuri- ja vapaa-aika

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pitäjänmäen ja Paloheinän kirjastot uudistetaan houkutteleviksi asukastiloiksi20.9.2019 08:00:00 EESTTiedote

Helsingin kaupunginkirjaston kaksi lähikirjastoa uudistetaan. Pitäjänmäen kirjasto suljetaan remontin vuoksi 30.9.2019 alkaen. Paloheinän kirjasto puolestaan suljetaan 7.10.2019 alkaen. Kummatkin kirjastot avataan jälleen maanantaina 18.11.2019. Remonteissa uudistetaan kirjastojen sisustusta ja nykyaikaistetaan tiloja. Uudistuksia on suunniteltu yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme