Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kutsu: Analyysi kuntien tilinpäätösten 2017 ennakkotiedoista

Jaa

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi järjestetään 7.–9.2.2018 M/S Silja Symphony laivalla. Foorumin aluksi pidetään aamulla satamassa tiedotustilaisuus, jossa Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen ja liiton talousasiantuntijat analysoivat kuntien taloustilannetta ja samana aamuna julkaistuja kuntien tilinpäätösarviotietoja vuodelta 2017. Tiedotustilaisuudessa käsitellään myös kuntien lähivuosien talousnäkymiä.

Kuntaliiton kutsu tiedotusvälineille
29.1.2018


Kutsu tiedotustilaisuuteen ja tapahtumaan

Tiedotustilaisuus: Analyysi kuntien tilinpäätösten 2017 ennakkotiedoista
Aika: Keskiviikko 7.2.2018 klo 9.30–10.30
Paikka: Ravintola Tuuliviiri /Robert’s Coffee, Eteläsataman Olympiaterminaali, Helsinki

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi järjestetään 7.–9.2.2018 M/S Silja Symphony  laivalla.

Foorumin aluksi pidetään aamulla satamassa tiedotustilaisuus, jossa Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen ja liiton talousasiantuntijat analysoivat kuntien taloustilannetta ja samana aamuna julkaistuja kuntien tilinpäätösarviotietoja vuodelta 2017. Tiedotustilaisuudessa käsitellään myös kuntien lähivuosien talousnäkymiä.

Kuntaliitto tarjoaa valokuvia tiedotustilaisuudesta toimitukselliseen käyttöön.


Tapahtuma: Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi
Aika: 7.2.2018 klo 11.30–16.30
Paikka: M/S Silja Symphony, Eteläsataman Olympiaterminaali, Helsinki

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi pidetään nyt 31. kerran. Kuntien talousjohdolle suunnattu foorumi käsittelee maakunta- ja soteuudistusta ja työllisyys- ja kasvupalvelu-uudistusta. Lisäksi tarkastellaan Suomen talouden tilaa tulevaisuudessa, sekä kuntien rahoitusta, taloutta ja uudistusten kokonaisuutta ja kunnan roolia tulevaisuudessa. Foorumin avaa Kuntaliiton hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sirpa Paatero.

Toimituksenne nimeämä edustaja on tervetullut seuraamaan maksutta foorumin satamassa tapahtuvaa osuutta 7.2.2018 noin klo 16.30 asti. Foorumin suomenkielinen ohjelma on luettavissa sivulla http://www.rafo.fi.
 
Laivan turvamääräysten vuoksi foorumiin on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittaudu viimeistään 5.2. klo 12 viestintäkoordinaattori Raija Heinolle, mieluiten sähköpostilla raija.heino@kuntaliitto.fi p. 050 623 18. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava syntymäaika (pp-kk-vv). Kulkuluvan laivalle saa Eteläsataman Olympiaterminaalin ilmoittautumispisteestä 7.2. klo 10.00 alkaen.


Tervetuloa!

Esa Nieminen
viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Suomen Kuntaliitto
p.040 546 6424

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Kuntatalo / Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711http://www.kuntaliitto.fi

Suomen Kuntaliitto on kaikkien maamme kuntien ja kaupunkien kaksikielinen etujärjestö, kunnallisten palvelujen asiantuntija ja kehittäjä. Kuntaliitto.fi on kuntatiedon keskus internetissä, johon on koottu keskeiset kunta-alan tiedot ja palvelut. Suomen kunnat ja kaupungit vastaavat noin 2/3 julkisista palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Utmaningarna i tävlingen Klash har öppnats: Nu letar vi efter team som ska lösa kommunernas utmaningar11.4.2019 09:49:49 EESTTiedote

Klash är en riksomfattande innovationstävling och idégenerator där vi söker nya lösningar på problem som kommunerna definierat. Tävlingens mål är att förbättra kommunernas livskraft med hjälp av konkreta, nya lösningar. Nu letar vi efter team som vill påverka kommunernas framtida lösningar. Utmaningarna gäller transporter och mobilitet i glesbygden, stöd för kommuninvånarnas frivilliga verksamhet och att hjälpa ungdomar att hitta studievägar och hållas kvar på dem.

Klash-haastekilpailu avautui: Nyt etsitään ratkaisijoita kuntien haasteisiin11.4.2019 09:46:13 EESTTiedote

Klash on valtakunnallinen haastekilpailu ja ideakiihdyttämö, jossa haetaan innovatiivisia ratkaisuja kuntien määrittelemiin ongelmiin. Tavoitteena on parantaa Suomen kuntien elinvoimaa konkreettisten uusien ratkaisujen avulla. Nyt etsitään tiimejä vaikuttamaan tulevaisuuden ratkaisuihin. Haasteet liittyvät haja-asutusalueilla liikkumiseen, kuntalaisten omaehtoisen toiminnan tukemiseen sekä nuorten opintopolkujen löytymiseen ja niissä pysymiseen.

Bekämpandet av klimatförändringen förutsätter starkt partnerskap mellan kommunerna och staten8.4.2019 08:34:51 EESTTiedote

Kommunförbundet har kompletterat sina klimatpolitiska mål för regeringsprogrammet. Kommunerna behöver bättre förutsättningar att bekämpa klimatförändringen och främja den cirkulära ekonomin, anser Kommunförbundet. Kommunerna måste ha möjlighet att delta i beslutsfattandet om målen och resurser måste riktas till att stödja klimatåtgärder och den cirkulära ekonomin i kommunerna.

Kunnat lisänneet työllisyyspanostuksiaan - Kuntaliitto esittää työllistymisen lähipalveluja kunnille5.4.2019 02:45:00 EESTTiedote

Kuntaliiton tuoreen työllisyyskyselyn tulokset osoittavat, että kunnat ovat lisänneet panostuksiaan työllisyyden edistämiseen. Kun mukaan lasketaan kuntien osuus työmarkkinatuesta, kunnat rahoittavat työllisyydenhoitoa yli 800 miljoonalla eurolla. Kasvua viiden vuoden takaiseen kyselyyn on 240 miljoonaa euroa, mikä selittyy pääosin kuntien osuudella työmarkkinatuesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme