Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kutsu: Analyysi kuntien tilinpäätösten 2017 ennakkotiedoista

Jaa

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi järjestetään 7.–9.2.2018 M/S Silja Symphony laivalla. Foorumin aluksi pidetään aamulla satamassa tiedotustilaisuus, jossa Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen ja liiton talousasiantuntijat analysoivat kuntien taloustilannetta ja samana aamuna julkaistuja kuntien tilinpäätösarviotietoja vuodelta 2017. Tiedotustilaisuudessa käsitellään myös kuntien lähivuosien talousnäkymiä.

Kuntaliiton kutsu tiedotusvälineille
29.1.2018


Kutsu tiedotustilaisuuteen ja tapahtumaan

Tiedotustilaisuus: Analyysi kuntien tilinpäätösten 2017 ennakkotiedoista
Aika: Keskiviikko 7.2.2018 klo 9.30–10.30
Paikka: Ravintola Tuuliviiri /Robert’s Coffee, Eteläsataman Olympiaterminaali, Helsinki

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi järjestetään 7.–9.2.2018 M/S Silja Symphony  laivalla.

Foorumin aluksi pidetään aamulla satamassa tiedotustilaisuus, jossa Kuntaliiton toimitusjohtaja Jari Koskinen ja liiton talousasiantuntijat analysoivat kuntien taloustilannetta ja samana aamuna julkaistuja kuntien tilinpäätösarviotietoja vuodelta 2017. Tiedotustilaisuudessa käsitellään myös kuntien lähivuosien talousnäkymiä.

Kuntaliitto tarjoaa valokuvia tiedotustilaisuudesta toimitukselliseen käyttöön.


Tapahtuma: Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi
Aika: 7.2.2018 klo 11.30–16.30
Paikka: M/S Silja Symphony, Eteläsataman Olympiaterminaali, Helsinki

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi pidetään nyt 31. kerran. Kuntien talousjohdolle suunnattu foorumi käsittelee maakunta- ja soteuudistusta ja työllisyys- ja kasvupalvelu-uudistusta. Lisäksi tarkastellaan Suomen talouden tilaa tulevaisuudessa, sekä kuntien rahoitusta, taloutta ja uudistusten kokonaisuutta ja kunnan roolia tulevaisuudessa. Foorumin avaa Kuntaliiton hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sirpa Paatero.

Toimituksenne nimeämä edustaja on tervetullut seuraamaan maksutta foorumin satamassa tapahtuvaa osuutta 7.2.2018 noin klo 16.30 asti. Foorumin suomenkielinen ohjelma on luettavissa sivulla http://www.rafo.fi.
 
Laivan turvamääräysten vuoksi foorumiin on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittaudu viimeistään 5.2. klo 12 viestintäkoordinaattori Raija Heinolle, mieluiten sähköpostilla raija.heino@kuntaliitto.fi p. 050 623 18. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava syntymäaika (pp-kk-vv). Kulkuluvan laivalle saa Eteläsataman Olympiaterminaalin ilmoittautumispisteestä 7.2. klo 10.00 alkaen.


Tervetuloa!

Esa Nieminen
viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Suomen Kuntaliitto
p.040 546 6424

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund
Kuntatalo / Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711http://www.kuntaliitto.fi

Suomen Kuntaliitto on kaikkien maamme kuntien ja kaupunkien kaksikielinen etujärjestö, kunnallisten palvelujen asiantuntija ja kehittäjä. Kuntaliitto.fi on kuntatiedon keskus internetissä, johon on koottu keskeiset kunta-alan tiedot ja palvelut. Suomen kunnat ja kaupungit vastaavat noin 2/3 julkisista palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Vertailututkimus: Kunnat onnistuneet pitämään sosiaali- ja terveydenhuollon kustannukset kurissa - Uudenmaan kunnat kärjessä6.6.2018 12:00Tiedote

Suurten kaupunkien terveydenhuollon kustannukset pysyivät vuonna 2017 edellisvuoden tasossa, selviää Kuntaliiton kymmenen suuren kaupungin vertailututkimuksesta. Suurten kaupunkien terveydenhuollon kustannukset olivat yhteensä 5 miljardia euroa, ja ne hoitivat noin 2,2 miljoonan suomalaisen palvelut. Keskimäärin kustannukset olivat 2 297 euroa asukasta kohti.

Jämförande undersökning: Kommunernas social- och hälsovårdskostnader under kontroll – bäst resultat i nyländska kommuner6.6.2018 12:00Tiedote

År 2017 hölls hälso- och sjukvårdskostnaderna i de stora städerna på samma nivå som året innan. Det framgår av en jämförande undersökning som Kommunförbundet utfört bland tio stora städer. De stora städerna hade hälso- och sjukvårdskostnader på sammanlagt 5 miljarder euro och de tillhandahöll tjänster för omkring 2,2 miljoner finländare. I snitt uppgick kostnaderna till 2 297 euro per invånare.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme