MessukeskusMessukeskus

KUTSU: AVITA AudioVisual Expo – Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan messutapahtuma 26.–27.9.

Jaa

Tervetuloa AVITA AudioVisual Expoon 26.–27.9.2017 Messukeskukseen, Helsinkiin. Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan ammattitapahtuma kokoaa yhteen kotimaiset ja kansainväliset AV-alan maahantuojat, valmistajat ja palveluntarjoajat, AV-tuotteita ja -palveluita ja työkaluinaan tai toimintansa tukena käyttävät ja AV-alan hankintoja suunnittelevat kävijät. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Kiinteistö-, FinnSec-, Cyber Security Nordic -tapahtumien kanssa.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMASTA

Tiistai 16.9.

Ti 26.9. klo 11–11.30, päälava
Turvallisuus teatterissa – kuinka takaamme henkilöstölle ja yleisölle turvallisen tapahtumatalon?
Timo Tuovila, tuotantojohtaja, Suomen kansallisteatteri ja -baletti

Ti, 26.9. klo 14–14.30, päälava
Akun Tehdas, tapahtuma-alan uudet mahdollisuudet
Aku Syrjä, toimitusjohtaja, Akun tehdas Oy

Ti 26.9. klo 15–15.45, päälava
Mixing/Designing Sound for Musical Theatre using DiGiCo Theatre consoles
Digby Shaw, Head of Sound

Ti 26.9. klo 16, päälava
Dronefilming in urban areas
Marco Godles

Ti 26.9. klo 16, osasto 1d31, Bright Finland Oy

HOG Factor Valo-ohjelmointikilpailu

Millaiseen valospektaakkeliin HOG4 taipuu alan nuorten osaajien käsissä? Finalistit, Pohjois-Karjalan ammattiopisto ja Pop & Jazz Konservatorio Lappia, näyttävät ohjelmointitaitonsa ja kilpailevat voitosta!

 

Keskiviikko 27.9.

Ke 27.9. klo 12–12.30,päälava
Moderni tietoverkko AV- ja taloteknisiin toteutuksiin – AV:n uudet käyttötarpeet, yhden keskitetyn tietoverkon edut
Aki Anttila, Santa Monica Networks ja Juha Kähäri, Studiotec Oy

Ke 27.9. klo 14–14.30, päälava
Aviapolis Studios – Uuden tapahtuma- ja tuotantopaikkakonseptin esittely
näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi


Tutustu tapahtuman koko ohjelmaan: www.av-messut.fi

PALKITSEMISET JA ILTATILAISUUS AV2017 AWARDS klo 17–20

Vapaamuotoisessa verkostoitumistilaisuudessa palkitaan ensimmäistä kertaa alalla vaikuttavia henkilöitä ja yrityksiä. AV2017 AWARDS -palkintokategoriat ovat: AV-teko, AV-kohde, AV-innovaatio, AV-alan elämäntyö, AV-alan avaus ja AV-alan kouluttaja.

LEHDISTÖKESKUS

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Joka toinen vuosi järjestettävä AVITA Audiovisual Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen, turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme