Messukeskus

KUTSU: AVITA AudioVisual Expo – Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan messutapahtuma 26.–27.9.

Jaa

Tervetuloa AVITA AudioVisual Expoon 26.–27.9.2017 Messukeskukseen, Helsinkiin. Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan ammattitapahtuma kokoaa yhteen kotimaiset ja kansainväliset AV-alan maahantuojat, valmistajat ja palveluntarjoajat, AV-tuotteita ja -palveluita ja työkaluinaan tai toimintansa tukena käyttävät ja AV-alan hankintoja suunnittelevat kävijät. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Kiinteistö-, FinnSec-, Cyber Security Nordic -tapahtumien kanssa.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMASTA

Tiistai 16.9.

Ti 26.9. klo 11–11.30, päälava
Turvallisuus teatterissa – kuinka takaamme henkilöstölle ja yleisölle turvallisen tapahtumatalon?
Timo Tuovila, tuotantojohtaja, Suomen kansallisteatteri ja -baletti

Ti, 26.9. klo 14–14.30, päälava
Akun Tehdas, tapahtuma-alan uudet mahdollisuudet
Aku Syrjä, toimitusjohtaja, Akun tehdas Oy

Ti 26.9. klo 15–15.45, päälava
Mixing/Designing Sound for Musical Theatre using DiGiCo Theatre consoles
Digby Shaw, Head of Sound

Ti 26.9. klo 16, päälava
Dronefilming in urban areas
Marco Godles

Ti 26.9. klo 16, osasto 1d31, Bright Finland Oy

HOG Factor Valo-ohjelmointikilpailu

Millaiseen valospektaakkeliin HOG4 taipuu alan nuorten osaajien käsissä? Finalistit, Pohjois-Karjalan ammattiopisto ja Pop & Jazz Konservatorio Lappia, näyttävät ohjelmointitaitonsa ja kilpailevat voitosta!

 

Keskiviikko 27.9.

Ke 27.9. klo 12–12.30,päälava
Moderni tietoverkko AV- ja taloteknisiin toteutuksiin – AV:n uudet käyttötarpeet, yhden keskitetyn tietoverkon edut
Aki Anttila, Santa Monica Networks ja Juha Kähäri, Studiotec Oy

Ke 27.9. klo 14–14.30, päälava
Aviapolis Studios – Uuden tapahtuma- ja tuotantopaikkakonseptin esittely
näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi


Tutustu tapahtuman koko ohjelmaan: www.av-messut.fi

PALKITSEMISET JA ILTATILAISUUS AV2017 AWARDS klo 17–20

Vapaamuotoisessa verkostoitumistilaisuudessa palkitaan ensimmäistä kertaa alalla vaikuttavia henkilöitä ja yrityksiä. AV2017 AWARDS -palkintokategoriat ovat: AV-teko, AV-kohde, AV-innovaatio, AV-alan elämäntyö, AV-alan avaus ja AV-alan kouluttaja.

LEHDISTÖKESKUS

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Joka toinen vuosi järjestettävä AVITA Audiovisual Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen, turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme