ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

KUTSU Bocuse d’Or-kokkikilpailun kandidaattien julkistukseen 23.8.

Jaa

Suomen Bocuse d’Or-tiimi presidenttinsä Matti Jämsénin johdolla etsii menestyksennälkäistä kokkia kilpailemaan maailman arvostetuimman kokkikilpailun voitosta. Kovatasoiset edustajakandidaatit julkistetaan infotilaisuudessa 23.8. klo 8.30-9.30.

Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.

Julkistamme kovatasoiset kokkikandidaattimme keskiviikkona 23.8. aamiaistilaisuudessa klo 8.30-9.30. Samalla kerromme, millä keinoin Suomi hakee Bocuse d’Orin Euroopan osakilpailuja vuodelle 2020 ja mitä merkitystä sillä on järjestäjämaan ruokakulttuurille.

Suomen edustaja valitaan 7.11. Supper Fest -ruokatapahtuman yhteydessä järjestettävissä karsintakilpailuissa.

Tervetuloa aamiaiselle ja tutustumaan kilpailijoihin Iittala & Arabia Muotoilukeskukseen (Hämeentie 135 A, 9 kerros) klo 8.30-9.30!

Matti Jämsén, President, Bocuse d’Or Team Finland
Mari Cadaut, Promotion Manager, Bocuse d’Or Team Finland
Seija Kurunmäki, johtaja, ELO-säätiö

Ilmoittautumiset 21.8. mennessä mari.cadaut@viestintamakua.fi tai 040 587 8053 .

OHJELMA

Tervetuloa
Tuija Aalto-Setälä, Iittala & Arabia Muotoilukeskus

Bocuse d’Or kausi 2018-2019 &
Edustajakandidaattien esittely ja kilpailutehtävän julkistus
Matti Jämsén, Bocuse d’Or Team Finland
Mari Cadaut, Bocuse d’Or Team Finland

Bocuse d’Or 2020 -projekti
Seija Kurunmäki, ELO-säätiö

Supper Fest -tapahtuma
Pekka Paikkari, Supper Fest

Yhteyshenkilöt

Mari Cadaut
Promotion Manager Bocuse d'Or Team Finland
040 587 8053
mari.cadaut@viestintamakua.fi

Kuvat

Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Työpajankatu 2
00580 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2018 -finalistit valittu - voittajat julkaistaan 16.3 klo 15.3016.3.2018 08:40Tiedote

Kuusi kokki- ja kuusi tarjoilijahuippua ovat selvittäneet tiensä Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaaleihin. Kilpailut käydään Kisakeittiöissä Gastro Helsinki -messuilla ja voittajat palkitaan tänään 16.3 klo 15.30. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuja järjestetään samanaikaisesti ja täten korostetaan sitä, että ravintolaelämykset luodaan aina yhdessä.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija valitaan Gastro Helsinki -messuilla 15-16.3.201813.3.2018 11:56Tiedote

Tänä vuonna Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut käydään 15-16.3.2018 Halli 6 Kisakeittiöissä Gastro Helsinki -messuilla. Odotettavissa on korkeatasoinen kisa, jossa on mukana sekä konkareita että uusia kasvoja. Voittajat ovat selvillä iltapäivällä 16.3.2018 klo 15.30. Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ovat loistava ponnahduslauta ravintola-alan ammattilaisille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme