ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

KUTSU Bocuse d’Or-kokkikilpailun kandidaattien julkistukseen 23.8.

Jaa

Suomen Bocuse d’Or-tiimi presidenttinsä Matti Jämsénin johdolla etsii menestyksennälkäistä kokkia kilpailemaan maailman arvostetuimman kokkikilpailun voitosta. Kovatasoiset edustajakandidaatit julkistetaan infotilaisuudessa 23.8. klo 8.30-9.30.

Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.

Julkistamme kovatasoiset kokkikandidaattimme keskiviikkona 23.8. aamiaistilaisuudessa klo 8.30-9.30. Samalla kerromme, millä keinoin Suomi hakee Bocuse d’Orin Euroopan osakilpailuja vuodelle 2020 ja mitä merkitystä sillä on järjestäjämaan ruokakulttuurille.

Suomen edustaja valitaan 7.11. Supper Fest -ruokatapahtuman yhteydessä järjestettävissä karsintakilpailuissa.

Tervetuloa aamiaiselle ja tutustumaan kilpailijoihin Iittala & Arabia Muotoilukeskukseen (Hämeentie 135 A, 9 kerros) klo 8.30-9.30!

Matti Jämsén, President, Bocuse d’Or Team Finland
Mari Cadaut, Promotion Manager, Bocuse d’Or Team Finland
Seija Kurunmäki, johtaja, ELO-säätiö

Ilmoittautumiset 21.8. mennessä mari.cadaut@viestintamakua.fi tai 040 587 8053 .

OHJELMA

Tervetuloa
Tuija Aalto-Setälä, Iittala & Arabia Muotoilukeskus

Bocuse d’Or kausi 2018-2019 &
Edustajakandidaattien esittely ja kilpailutehtävän julkistus
Matti Jämsén, Bocuse d’Or Team Finland
Mari Cadaut, Bocuse d’Or Team Finland

Bocuse d’Or 2020 -projekti
Seija Kurunmäki, ELO-säätiö

Supper Fest -tapahtuma
Pekka Paikkari, Supper Fest

Yhteyshenkilöt

Mari Cadaut
Promotion Manager Bocuse d'Or Team Finland
040 587 8053
mari.cadaut@viestintamakua.fi

Kuvat

Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Työpajankatu 2
00580 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO-säätiön ruokakulttuuripalkinto Finnjävel –konseptille27.10.2017 23:21Uutinen

ELO-säätiön Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnon sai tänä vuonna ravintola Finnjävel, joka yhdistää suomalaisen designin ja ruokaperinteen. Monipuolisesti mediassa esillä ollut ravintola Finnjävel kertoo ylpeydellä pohjoisesta ruokakulttuurista. Ravintola on uudistanut suomalaisen gastronomian perinnettä, ja tehnyt siitä kiinnostavaa myös tuleville sukupolville. Palkinnon lisäksi ELO-säätiö antoi erityismaininnan niille sadoille kumppaneille, jotka ovat mukana luomassa Suomeen uutta yhteistyön ja yhdessä syömisen kulttuuria.

Kolme voitonnälkäistä kokkia Bocuse d’Orin Suomen-karsintoihin23.8.2017 09:15Tiedote

Suomi osallistuu maailman vaativimpaan kokkikilpailuun Bocuse d’Oriin 14:nnen kerran. Bocuse d’Or -karsintakilpailuun hakevat kokit ovat nyt selvillä: Suomen edustajaksi kaudelle 2018-2019 hakevat ravintola Finnjävelin keittiömestari Ismo Sipeläinen Helsingistä, Brasserie l’amourin keittiömestari Benjamin Frostell Porvoosta ja helsinkiläinen Michelin-tähtiravintola Demon sekä Finnjävelin ravintoloitsija, Finnjävelin keittiöpäällikkö Tommi Tuominen.

Hundreds of long tables invite to eat together 25-27 August 20178.8.2017 11:59Tiedote

The Finland100 anniversary year calls together a shared feast as the let's eat together festivities round up in a final weekend on 25-27 august. A never-before-seen spirit of communal activities has gotten hundreds of associations, village communities, initiatives and corporations to create an ongoing celebration in finland. The overflowing offering sets a seat at the table for every finland-lover. When all the festivities are added up together, the end result is the world’s greatest village celebration, where everyone is invited.

Vi äter tillsammans vid hundratals bord 25.-27.8.20178.8.2017 11:59Tiedote

Veckoslutet den 25 till 27 augusti kulminerar Finland 100 aktiviteterna för temaåret Vi äter tillsammans. Hundratals föreningar, byaråd, företag och andra aktörer åstadkommer då en aldrig skådad matfest i hela landet, ja även utomlands. Det blir något för envar och mycket aktiviteter på gräsrotsnivå. Då alla mataktiviteter räknas ihop blir det rekordkalaset Världens största byfest, dit alla är inbjudna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme