ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

KUTSU Bocuse d’Or-kokkikilpailun kandidaattien julkistukseen 23.8.

Jaa
Suomen Bocuse d’Or-tiimi presidenttinsä Matti Jämsénin johdolla etsii menestyksennälkäistä kokkia kilpailemaan maailman arvostetuimman kokkikilpailun voitosta. Kovatasoiset edustajakandidaatit julkistetaan infotilaisuudessa 23.8. klo 8.30-9.30.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.

Julkistamme kovatasoiset kokkikandidaattimme keskiviikkona 23.8. aamiaistilaisuudessa klo 8.30-9.30. Samalla kerromme, millä keinoin Suomi hakee Bocuse d’Orin Euroopan osakilpailuja vuodelle 2020 ja mitä merkitystä sillä on järjestäjämaan ruokakulttuurille.

Suomen edustaja valitaan 7.11. Supper Fest -ruokatapahtuman yhteydessä järjestettävissä karsintakilpailuissa.

Tervetuloa aamiaiselle ja tutustumaan kilpailijoihin Iittala & Arabia Muotoilukeskukseen (Hämeentie 135 A, 9 kerros) klo 8.30-9.30!

Matti Jämsén, President, Bocuse d’Or Team Finland
Mari Cadaut, Promotion Manager, Bocuse d’Or Team Finland
Seija Kurunmäki, johtaja, ELO-säätiö

Ilmoittautumiset 21.8. mennessä mari.cadaut@viestintamakua.fi tai 040 587 8053 .

OHJELMA

Tervetuloa
Tuija Aalto-Setälä, Iittala & Arabia Muotoilukeskus

Bocuse d’Or kausi 2018-2019 &
Edustajakandidaattien esittely ja kilpailutehtävän julkistus
Matti Jämsén, Bocuse d’Or Team Finland
Mari Cadaut, Bocuse d’Or Team Finland

Bocuse d’Or 2020 -projekti
Seija Kurunmäki, ELO-säätiö

Supper Fest -tapahtuma
Pekka Paikkari, Supper Fest

Yhteyshenkilöt

Mari Cadaut
Promotion Manager Bocuse d'Or Team Finland
040 587 8053
mari.cadaut@viestintamakua.fi

Kuvat

Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Suomen Bocuse d'Or-joukkue vuoden 2017 finaalien palkintojenjaossa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EET | Tiedote

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye