Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

KUTSU: Danske Bank julkistaa päivitetyn suhdannekatsauksensa

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen Danske Bankin uusin tiloihin Kasarmitorille. Tilaisuudessa julkistetaan myös Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha -tutkimus.

Danske Bank julkistaa päivitetyn suhdannekatsauksensa vuosille 2018 ja 2019. Suhdannekatsauksen esittelee Danske Bankin ekonomisti Jukka Appelqvist.

Samassa tilaisuudessa julkistetaan myös Danske Bankin Taloudellinen mielenrauha –tutkimus, joka kertoo kuinka suomalaiset näkevät oman taloudellisen tilanteensa verrattuna muihin pohjoismaalaisiin. Tutkimuksesta kertovat Danske Bankin maajohtaja Leena Vainiomäki, ekonomisti Jukka Appelqvist ja senioristrategi Kaisa Kivipelto.

Tilaisuus järjestetään osoitteessa Kasarmikatu 21 tiistaina 12.6. alkaen aamiaisella kello 8.30. Ohjelma alkaa kello 9.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen mielellään viimeistään maanantaina 11.6. lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselle osoitteeseen josi.tikkanen@danskebank.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen
josi.tikkanen@danskebank.fi
0503269701

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Korkeakoulutetut aikovat sijoittaa myös vuonna 2019 - Danske Bankin ja Akavan yhteistyö avaa sadoilletuhansille edullisemmat sijoituspalvelut15.1.2019 08:00Tiedote

Danske Bank laajentaa yhteistyötä akavalaisten liittojen kanssa sijoituspalveluihin. Yhteistyö avaa sadoille- tuhansille suomalaisille helpon ja edullisen tavan sijoittaa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita he ovat. Korkeakoulutetuista sijoittaa suurempi osa kuin kaikista suomalaisista. Aktiivisuus jatkuu myös vuonna 2019, kertoo tuore kyselytutkimus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme