Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

KUTSU: Danske Bank kertoo 12.kesäkuuta, millainen on suomalaisten taloudellinen mielenrauha? Tilaisuus 12.6.

Jaa

Suomalainen, ruotsalainen, norjalainen ja tanskalainen katsoivat pankkitilejään. Mitä he näkivät ja kokivat? Danske Bank julkistaa pohjoismaalaisen taloustutkimuksen tulokset 12.6. Helsingissä ja muissa suurissa kaupungeissa pidettävissä tilaisuuksissa.

Danske Bankin pohjoismainen Taloudellinen mielenrauha -tutkimus kertoo sen. Tutkimukseen on haastateltu yhteensä 16 000 pohjoismaalaista. Tutkimus julkistetaan tiistaina 12.6. kello 9.

Tilaisuudessa Danske Bankin ekonomisti Jukka Appelqvist kertoo myös Danske Bankin tuoreen talousennusteen.

Tutkimuksen tuloksista järjestetään myös alueellisia tilaisuuksia suurimmissa kaupungeissa. Oman alueen tilaisuudesta voi tiedustella Danske Bankin lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselta.

Tilaisuuden ohjelma:

Danske Bankin maajohtaja Leena Vainiomäki: mitä on taloudellinen mielenrauha, miksi se on tärkeää ja millainen se on suomalaisilla?

Danske Bankin ekonomisti Jukka Appelqvist: mitkä ovat suomalaisten pelot ja toiveet oman talouden suhteen? Miten ne vertautuvat muihin Pohjoismaihin? Miten suomalaisten taloudellinen mielenrauha sopii yhteen Danske Bankin tuoreen talousennusteen kanssa?

Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto: miten taloudellista mielenrauhaa voi kasvattaa?

Tilaisuus järjestetään osoitteessa Kasarmikatu 21 tiistaina 12.6. alkaen aamiaisella kello 8.30. Ohjelma alkaa kello 9.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen mielellään viimeistään maanantaina 11.6. lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselle osoitteeseen josi.tikkanen@danskebank.fi.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen
josi.tikkanen@danskebank.fi
0503269701

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme