Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Danske Bank kertoo Suomen talouden kolme mahdollisuutta ja kolme uhkaa vuonna 2018

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa Danske Bankin suhdannekatsauksen julkistukseen Danske Bankin uusin tiloihin Kasarmitorille. Mukana myös senioristrategimme katsaus sijoitusmarkkinoihin tänä vuonna.

Danske Bankin ekonomistit kertovat pankin päivitetyn talousennusteen. Lisäksi ekonomistit pohtivat suhdannekatsauksessa muun muassa seuraavia aiheita:

Pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: Miltä näyttää Suomen talousennusteiden iso kuva

Ekonomisti Jukka Appelqvist: Maailmantalous pää pystyssä kohti uusia haasteita

Lisäksi senioristrategimme Kaisa Kivipelto kuvaa sijoitusmarkkinoita:

Senioristrategi Kaisa KivipeltoDansken sijoitusmarkkinanäkemys: Yksi aikakausi loppumassa, mutta nousumarkkina ei vielä pääty

Aika: Keskiviikkona, 21.3. klo 9.30

Paikka: Danske Bank, Kasarmikatu 21, 00100 Helsinki

Esiintyjät ovat haastateltavissa suhdannekatsauksen jälkeen.

Suhdannekatsaus ja lehdistötiedote toimitetaan medialle noin klo 10.30.

Tarjolla aamupalaa.

Ilmoittautumiset ja muut haastattelupyynnöt ti 20.3. mennessä sähköpostitse josi.tikkanen@danskebank.fi tai puhelimitse 0503269701.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen
josi.tikkanen@danskebank.fi
0503269701

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme