KUTSU: Erityisruokavaliot uudessa tapahtumassa Messukeskuksessa
Lautasella 2018 on uusi tapahtuma erityisruokavaliota noudattaville, free from -tuotteista kiinnostuneille ja kaikille tonton-dieettejä suunnitteleville. Tapahtuman järjestävät Messukeskus ja Keliakialiitto yhdessä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on mukana yli 70 näytteilleasettajaa. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 27.-28.4.
Tervetuloa Lautasella-tapahtuman lehdistötilaisuuteen Messukeskukseen (Messuaukio 1, Helsinki) pe 27.4. klo 9.30–10.15, Tietoiskulava, halli 5
Fazerin vegaanibrunssi tarjolla klo 9.30
Uusi tapahtuma erityisruokavalioita noudattaville
Lautasella-tapahtuman myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila ja Keliakialiiton toiminnanjohtaja Leila Kekkonen
Ravitsemukselliset haasteet erityisruokavalioissa
Pärjääkö tonton-dieetillä? Miten pysyä kunnossa etenkin silloin, kun pitää huomioida useita eri ravitsemushaasteita yhtä aikaa? Laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri Leena Putkonen listaa keskeisimmät haasteet.
Tutkimuksella apua keliaakikon arkeen
Professori Kalle Kurppa Tampereen yliopistosta kertoo, missä keliakiatutkimus tällä hetkellä menee. Mitä uutta on tulossa diagnostiikkaan ja seulontaan? Mitä tiedämme gluteeniherkkyydestä?
G = gluteeniton vai G = gluteenia sisältävä?
Erityisruokavaliomerkinnät eroavat toisistaan eri maissa. Mistä tietää, mitä erilaiset allergeeni- ja varoitusmerkinnät tarkoittavat? Allergia-, iho- ja astmaliiton viestintäpalveluiden johtaja Niki Alanko kertoo tilanteesta ja tuo tuoreet tiedot alan kansainvälisestä yhteistyöstä.
TERVETULOA!
Akkreditoidu ennakkoon messuille osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.
”Lautasella - gluteeniton, vege, vegaani, allergia, elävä- ja raakaravinto” on Messukeskuksen ja Keliakialiiton järjestämä uusi tapahtuma erityisruokavalioista 27.–28.4.2018. Tapahtuma esittelee tuotteita ja ratkaisuja ja tarjoaa runsaasti maksuttomia luentoja ruokavalioista. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Allergia-, iho- ja astmaliitto, Vegaaniliitto ja Elävä raakaravinto ry. |#lautasella2018|lautasella.messukeskus.com | www.facebook.com/lautasellamessut|
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni, p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
Keliakialiitto, viestintäpäällikkö Leila Alivuotila, p. 050 5181034, leila.alivuotila@keliakialiitto.fi
Tietoja julkaisijasta
Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus
Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. | Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Messukeskus
Ruokalähettiläs 2024 -tunnustus Iman ja Leena safkaa -ruokayhteisölle19.4.2024 14:30:00 EEST | Tiedote
Uusi Ruokalähettiläs 2024 -tunnustus luovutettiin Iman Gharagozlulle ja Leena Ahokkaalle tänään avautuneilla Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tunnustuksen myötä Ruokamessut haluaa nostaa esille ansioituneita ruoan puolestapuhujia ja toimijoita.
Ensimmäistä kertaa jaettavan Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinnon sai Mö Chavre19.4.2024 14:30:00 EEST | Tiedote
Ruokamessujen avajaisissa Helsingin Messukeskuksessa jaettiin tänään uusi Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto, jonka sai Mö Chavre – kaurapohjainen vaihtoehto vuohenjuustolle. 10 000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.
Messukeskus otti vastaan Live-säätiön vastuullisuushaasteen19.4.2024 11:22:13 EEST | Tiedote
Messukeskus vastaanotti tänään Liven Suomen inhimillisimmät työpaikat -haasteen Lapsimessujen ja Ruokamessujen yhteydessä. Haasteen vastaanottanut yritys sitoutuu pohtimaan monimuotoisuuden toteutumista yhteisössään sekä edistämään täsmätyökykyisten työllistymistä.
Finland and Bavaria Health Ministers to Kick Off Radical Health Festival Helsinki 202419.4.2024 10:14:46 EEST | Tiedote
The Radical Health Festival Helsinki 2024, a premier event in the health innovation calendar, is set to commence with an opening by two distinguished figures in the health sector. Finland’s Minister of Social Affairs and Health, Sanni Grahn-Laasonen, and Bavaria’s Minister of Health, Judith Gerlach, will jointly inaugurate the event on Tuesday, May 21st, at 5:30 PM.
Uusi tapahtuma Helsingissä alkaa huomenna: Ruokamessut 19.–21.4. Messukeskuksessa18.4.2024 08:16:10 EEST | Tiedote
Uusi ruoan ja juoman suurtapahtuma Ruokamessut avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna. Tapahtuma yhdistää ruuasta, juomasta ja keittiötuotteista kiinnostuneet kuluttajat sekä alan tärkeimmät yritykset ja muut toimijat. Luvassa on ohjelmaa kahdella ohjelmalavalla, demoesityksiä näytöskeittiössä, kilpailuja sekä useita juomatastingeja.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme