MessukeskusMessukeskus

KUTSU: Erityisruokavaliot uudessa tapahtumassa Messukeskuksessa

Jaa

Tervetuloa Lautasella-tapahtuman lehdistötilaisuuteen Messukeskukseen (Messuaukio 1, Helsinki) pe 27.4. klo 9.30–10.15, Tietoiskulava, halli 5

Lautasella 2018 on uusi tapahtuma erityisruokavaliota noudattaville, free from -tuotteista kiinnostuneille ja kaikille tonton-dieettejä suunnitteleville. Tapahtuman järjestävät Messukeskus ja Keliakialiitto yhdessä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on mukana yli 70 näytteilleasettajaa. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 27.-28.4.

Tervetuloa Lautasella-tapahtuman lehdistötilaisuuteen Messukeskukseen (Messuaukio 1, Helsinki) pe 27.4. klo 9.30–10.15, Tietoiskulava, halli 5

 Fazerin vegaanibrunssi tarjolla klo 9.30

Uusi tapahtuma erityisruokavalioita noudattaville

Lautasella-tapahtuman myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila ja Keliakialiiton toiminnanjohtaja Leila Kekkonen

Ravitsemukselliset haasteet erityisruokavalioissa

Pärjääkö tonton-dieetillä? Miten pysyä kunnossa etenkin silloin, kun pitää huomioida useita eri ravitsemushaasteita yhtä aikaa? Laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri Leena Putkonen listaa keskeisimmät haasteet.

Tutkimuksella apua keliaakikon arkeen

Professori Kalle Kurppa Tampereen yliopistosta kertoo, missä keliakiatutkimus tällä hetkellä menee. Mitä uutta on tulossa diagnostiikkaan ja seulontaan? Mitä tiedämme gluteeniherkkyydestä?

G = gluteeniton vai G = gluteenia sisältävä?

Erityisruokavaliomerkinnät eroavat toisistaan eri maissa. Mistä tietää, mitä erilaiset allergeeni- ja varoitusmerkinnät tarkoittavat? Allergia-, iho- ja astmaliiton viestintäpalveluiden johtaja Niki Alanko kertoo tilanteesta ja tuo tuoreet tiedot alan kansainvälisestä yhteistyöstä.

TERVETULOA!

Tapahtuman tiedotteet >>

Mukana olevat yritykset >>

Ohjelma >>

Akkreditoidu ennakkoon messuille osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

 

”Lautasella - gluteeniton, vege, vegaani, allergia, elävä- ja raakaravinto” on Messukeskuksen ja Keliakialiiton järjestämä uusi tapahtuma erityisruokavalioista 27.–28.4.2018. Tapahtuma esittelee tuotteita ja ratkaisuja ja tarjoaa runsaasti maksuttomia luentoja ruokavalioista. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Allergia-, iho- ja astmaliitto, Vegaaniliitto ja Elävä raakaravinto ry. |#lautasella2018|lautasella.messukeskus.com | www.facebook.com/lautasellamessut|

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni, p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
Keliakialiitto, viestintäpäällikkö Leila Alivuotila, p. 050 5181034, leila.alivuotila@keliakialiitto.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme