MessukeskusMessukeskus

KUTSU: Erityisruokavaliot uudessa tapahtumassa Messukeskuksessa

Jaa

Tervetuloa Lautasella-tapahtuman lehdistötilaisuuteen Messukeskukseen (Messuaukio 1, Helsinki) pe 27.4. klo 9.30–10.15, Tietoiskulava, halli 5

Lautasella 2018 on uusi tapahtuma erityisruokavaliota noudattaville, free from -tuotteista kiinnostuneille ja kaikille tonton-dieettejä suunnitteleville. Tapahtuman järjestävät Messukeskus ja Keliakialiitto yhdessä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on mukana yli 70 näytteilleasettajaa. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 27.-28.4.

Tervetuloa Lautasella-tapahtuman lehdistötilaisuuteen Messukeskukseen (Messuaukio 1, Helsinki) pe 27.4. klo 9.30–10.15, Tietoiskulava, halli 5

 Fazerin vegaanibrunssi tarjolla klo 9.30

Uusi tapahtuma erityisruokavalioita noudattaville

Lautasella-tapahtuman myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila ja Keliakialiiton toiminnanjohtaja Leila Kekkonen

Ravitsemukselliset haasteet erityisruokavalioissa

Pärjääkö tonton-dieetillä? Miten pysyä kunnossa etenkin silloin, kun pitää huomioida useita eri ravitsemushaasteita yhtä aikaa? Laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri Leena Putkonen listaa keskeisimmät haasteet.

Tutkimuksella apua keliaakikon arkeen

Professori Kalle Kurppa Tampereen yliopistosta kertoo, missä keliakiatutkimus tällä hetkellä menee. Mitä uutta on tulossa diagnostiikkaan ja seulontaan? Mitä tiedämme gluteeniherkkyydestä?

G = gluteeniton vai G = gluteenia sisältävä?

Erityisruokavaliomerkinnät eroavat toisistaan eri maissa. Mistä tietää, mitä erilaiset allergeeni- ja varoitusmerkinnät tarkoittavat? Allergia-, iho- ja astmaliiton viestintäpalveluiden johtaja Niki Alanko kertoo tilanteesta ja tuo tuoreet tiedot alan kansainvälisestä yhteistyöstä.

TERVETULOA!

Tapahtuman tiedotteet >>

Mukana olevat yritykset >>

Ohjelma >>

Akkreditoidu ennakkoon messuille osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

 

”Lautasella - gluteeniton, vege, vegaani, allergia, elävä- ja raakaravinto” on Messukeskuksen ja Keliakialiiton järjestämä uusi tapahtuma erityisruokavalioista 27.–28.4.2018. Tapahtuma esittelee tuotteita ja ratkaisuja ja tarjoaa runsaasti maksuttomia luentoja ruokavalioista. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Allergia-, iho- ja astmaliitto, Vegaaniliitto ja Elävä raakaravinto ry. |#lautasella2018|lautasella.messukeskus.com | www.facebook.com/lautasellamessut|

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni, p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
Keliakialiitto, viestintäpäällikkö Leila Alivuotila, p. 050 5181034, leila.alivuotila@keliakialiitto.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maataloussektorin Innovaatiopalkinto GrainSenselle15.11.2018 13:00Tiedote

MaatalousKonemessujen yhteydessä jaettava Suomen Messusäätiön rahoittama 5 000 euron arvoinen Agri-INNO-tunnustuspalkinto on myönnetty suomalaiselle tuoteinnovaatiolle GrainSenselle. Tuote on kädessä pidettävä mittalaite, joka analysoi viljanlaadun. GrainSense on merkittävä tekninen innovaatio, joka on jo markkinoilla. Agri-INNO-palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa MaatalousKonemessujen avajaisissa 15.11. Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme