Luonnonvarakeskus

Kutsu: FAO Global Forest Resource Assessment 2020, Joensuu

Jaa

Luonnonvarakeskus järjestää yhdessä YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön FAOn kanssa mediatilaisuuden metsävarojen arvioinnista. Tilaisuus on osa FAO Global Forest Resource Assessment 2020 Expert Consultation -tapahtumaa.

Tervetuloa kuulemaan tuoreimmat kuulumiset metsävarojen kasvusta ja niiden seurannasta. Tilaisuudessa on mahdollisuus kahdenkeskisille haastatteluille.

Aika: Maanantai 12.6.klo 12.20
Paikka: Joensuu Science Park, Länsikatu 15, 80110 Joensuu.

Haastateltavat:
Doug Muchoney, Chief Policy and Resources Division, FAO
Anssi Pekkarinen, Senior Forestry Officer, FAO
Mari Walls, pääjohtaja, Luonnonvarakeskus
Kari T. Korhonen, johtaja, valtakunnan metsien inventointi, Luonnonvarakeskus


Olet tervetullut myös kuulemaan tapahtuman avauspuheenvuoroja klo 9.30 alkaen. Haastattelutilaisuuden jälkeen on mahdollisuus nauttia lounas.

Liitteenä lisää tietoa tapahtumasta ja FAOn työstä metsävarojen parissa (englanniksi).

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
Mikko Salmi, mikko.salmi@luke.fi, 029 532 5753.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Salmi, Luonnonvarakeskus, mikko.salmi@luke.fi, p. 029 532 5753.

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Luonnonvarakeskus
Luonnonvarakeskus
Viikinkaari 9
00790 Helsinki, Finland

0295 32 6000 / +358 295 32 6000http://www.luke.fi

Luonnonvarakeskus (Luke) on 1.1.2015 toimintansa aloittanut tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. www.luke.fi www.luke.fi/en

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Luonnonvarakeskus

Muistutuskutsu: Puutarha-alan tulevaisuusseminaari 12.12.: Kypsän hedelmäinen, hennon hapokas – kuvaillaanko tomaatit jatkossa kuten viinit?11.12.2017 08:23Kutsu

Kun kymmenen vuoden päästä ostamme tomaatteja, voimme valita tomaattimme niiden aromista annetun kuvailun mukaan. Tomaatit profiloidaan kuten viinit. Kuluttajat syövät terveellisemmin, mutta silti helposti ja nopeasti. Tämä ei näy einesten ja puolivalmisteiden käytön lisääntymisenä, vaan terveellisenä noutoruokana ja kokkaamisena valmiista resepti- ja raaka-ainepaketeista. Osa puutarhoista tarjoaa green care- ja elämyspalveluja. Myös luomun kysyntä on viisinkertaistunut. Utopiaako vai totta?

Mediakutsu: Puutarha-alan tulevaisuusseminaari 12.12.: Kypsän hedelmäinen, hennon hapokas – kuvaillaanko tomaatit jatkossa kuten viinit?4.12.2017 10:57Kutsu

Kun kymmenen vuoden päästä ostamme tomaatteja, voimme valita tomaattimme niiden aromista annetun kuvailun mukaan. Tomaatit profiloidaan kuten viinit. Kuluttajat syövät terveellisemmin, mutta silti helposti ja nopeasti. Tämä ei näy einesten ja puolivalmisteiden käytön lisääntymisenä, vaan terveellisenä noutoruokana ja kokkaamisena valmiista resepti- ja raaka-ainepaketeista. Osa puutarhoista tarjoaa puolestaan green care- ja elämyspalveluja. Myös luomun kysyntä on viisinkertaistunut. Utopiaako vai totta?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme