Finnair

KUTSU Finnairin aamiaistilaisuuteen 6.3.: Kaupallinen lentäminen ja CO2 päästöt – mitä tulevaisuudessa on luvassa?

Jaa

Keskustelu lentämisen ilmastovaikutuksesta käy vilkkaana. Lentoliikenne suhtautuu ilmastohaasteeseen vakavasti: lentoyhtiöt pyrkivät vähentämään hiilidioksidipäästöjään joka päivä, ja lentokonevalmistajat työstävät tulevaisuuden ratkaisuja päästöjen minimoimiseksi.

Kutsuimme johtavat lentokonevalmistajat Airbusin ja Boeingin Helsinkiin kertomaan tulevaisuuden teknologiaratkaisuista kestävään kaupalliseen lentoliikenteeseen.

Olet tervetullut aamiaistilaisuuteemme

keskiviikkona 6.3.2019 klo 8.00-9.30, osoitteessa Sofia Future Farm, Unionkatu 27 (sisäänkäynti tilaisuuteen Unioninkadulta Sofia Wine Barin kautta).

Tilaisuus alkaa klo 8.00 aamiaisella ja jatkuu klo 8.30 Airbusin ja Boeingin esityksillä. Tilaisuudessa ovat puhumassa Airbusin Electrification-johtaja (General Manager, Electrification – CTO) ja Boeing Commercial Airplanesin Environment & Geopolitical Strategy ‑alueesta vastaava johtaja. He esittävät näkemyksensä muun muassa sähkölentämisestä ja tulevaisuuden teknologioista, jotka auttavat ratkaisemaan lentoliikenteen ilmastokysymyksiä.

Esitysten jälkeen lehdistön edustajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä tilaisuuden puhujille ja myös tehdä yksittäisiä haastatteluja puhujien kanssa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen osoitteessa eijariitta.huovinen@pajacomms.com perjantaihin 1.3.2019 mennessä.

Haastattelupyynnöt Airbusin edustajalle voi toimittaa etukäteen osoitteeseen merja.kallikari@dqcomms.com.

Tervetuloa!

Päivyt Tallqvist

Mediasuhteista vastaava johtaja

Finnair

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Finnair
FinnairTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.