Folkhälsans Förbund rf

Kutsu Folkhälsanin lehdistötilaisuuteen Norrvallaan 12.1.

Jaa

Hyvää alkanutta vuotta Suomi! Estejuoksukilpailu Toughest järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen maaperällä 17.-19.8.2018. Kilpailu käydään Vöyrin Norrvallassa, joka tarjoaa täydellisen ympäristön tapahtumalle.

Tervetuloa lehdistötilaisuuteen Norrvallaan perjantaina 12.1.2018 kello 12.

Tarjoamme lehdistötilaisuuteen saapuville lounaan kello 11 alkaen. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 11.1. klo 12:een mennessä.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja kysymään tarkemmin Pohjanmaan vuoden 2018 suuresta liikuntatapahtumasta.

Toughest on yksi maailman tunnetuimmista estejuoksukilpailujen järjestäjistä, ja riippumaton Mud Run Guide -verkkopalvelu on valinnut sen kahtena viime vuotena ”Euroopan parhaaksi kiertueeksi ja konseptiksi. Nyt on viimein Suomenkin vuoro päästä mukaan järjestämään tätä estejuoksukilpailua ja osallistumaan maailmanlaajuiseen nousevaan trendiin. Lajilla on yli kaksi miljoonaa aktiiviharrastajaa Euroopassa ja neljä miljoonaa Yhdysvalloissa. Estejuoksukilpailu on englanniksi OCR (Obstacle Course Race), ja se on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista.

Olemme olleet yhteyksissä Toughestin kanssa yli vuoden ajan tapahtuman järjestämiseksi Suomessa. Viimeisen puolen vuoden ajan olemme neuvotelleet ja rakentaneet kokonaisuutta kiertueen muiden tapahtumajärjestäjien kanssa. Nyt Folkhälsan ja Toughest ovat tehneet sopimuksen Toughest-estejuoksukilpailun järjestämisestä Suomessa.

Tämä on iso meiltä iso panostus ja olemme todella innostuneita, että pääsemme osaltamme mukaan Toughest-kiertueelle ja järjestämään toivottavasti Pohjanmaan vuoden 2018 suurinta liikuntatapahtumaa. Odotamme tapahtumaan myös suurta joukkoa ulkomaisia osallistujia.

-Folkhälsan tuntuu meille Toughestille täydelliseltä yhteistyökumppanilta. Folkhälsanilla on vahva paikallinen organisaatio, jolla on myös vankka kokemus urheilutapahtumien järjestämisestä.  Lisäksi Norrvallan vaihteleva ja kumpeileva maasto sekä vesistöt luovat fantastiset puitteet kilpailulle, sanoo Toughestin perustaja ja osakas Per Ögren.

Lauantaina pidettävän varsinaisen kilpailun lisäksi sunnuntaina järjestetään perhekilpailu. Toughest on erityisen ylpeä perhekilpailusta ja pitää sitä maailman parhaana konseptina 7-12 vuotiaille lapsille, jotka yhdessä vanhempiensa kanssa suorittavat 2 kilometrin mittaisen noin 20 estettä sisältävän radan. Perjantaina julkistetaan Toughest Orienteering -erikoiskilpailu.

Toughest Orienteering on täysin uusi kilpailukonsepti, joka saa maailman ensi-iltansa juuri Norvallassa. Kilpailussa estejuoksuun yhdistetään suunnistuselementtejä niin, että kilpailija voi itse päättää, missä järjestyksessä suorittaa radan esteet. Tämä tarkoittaa sitä, että tuloksiin ja onnistumiseen vaikuttavat juoksemisen ja estetaitojen lisäksi myös taktiikkaa ja suunnistustaidot.   

-Suomi on Pohjoismaiden johtava suunnistusmaa, ja siksi on luonnollista ja hauskaa järjestää meidän ensimmäinen Orienteering Event –suunnistustapahtuma juuri Suomessa, sanoo Per Ögren.

Tietoja lehdistötilaisuudesta

Lehdistötilaisuus pidetään 12.1. klo 12 Norrvallassa, Vöyrintie 305, 66600 Vöyri

Tarjoamme lehdistötilaisuuteen saapuville lounaan kello 11 alkaen. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 11.1. klo 12:een mennessä.

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilö:

Folkhälsanin urheilutuottaja ja
Suomen Toughest -tapahtuman
projektipäällikkö Joakim Träskelin
Puh +358 50 585 0782
joakim.traskelin@folkhalsan.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Folkhälsans Förbund rf
Folkhälsans Förbund rf
Paasikivenkatu 4
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Folkhälsans Förbund rf

Resurscentret Föregångarna och det svenskspråkiga ungdoms- och arbetsverkstadsnätverket får ett omfattande statligt projektstöd4.1.2018 10:36Tiedote

I slutet av december meddelade Undervisnings- och kulturministeriet att arbetsverkstaden och resurscentret Föregångarna tillsammans med ULA (Nationella verkstadsföreningen TPY:s svenskspråkiga nätverk bestående av 13 arbetsverkstäder) beviljas 240 000 € för projektet ”Från hobby till jobb”. Projektet stöder ungas möjlighet att utveckla en hobby för att indirekt förkorta steget till studier eller jobb.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme