MessukeskusMessukeskus

KUTSU: GameXpo Messukeskuksessa 2.-4.11.2018

Jaa

Tervetuloa GameXpoon 2.–4.11.2018 Messukeskukseen, Helsinkiin. Tapahtuma esittelee peliharrastusta eSportsista lautapelaamiseen ja megapelistä Cosplayhin.

GameXpon hjelmassa on muun muassa CS:GO-turnaus, Suomen suurin yksittäinen PUBG-turnaus, NHL-6vs6 finaali ja Euroopan suurimman, mobiilisti pelattavan turnauksen finaalit (Clash Royale, Brawl Stars ja Critical Ops). Sunnuntaina järjestetään Suomen ensimmäinen megapeli, Aegon´s Conquest, joka yhdistää lauta-, live- ja pöytäroolipelaamista. Lautapelialueella pääsee tutustumaan vuoden peleiksi valittuihin Majestyyn, Century Spice Roadiin ja Azuliin. Luvassa on myös kansainvälisen sirkus- ja extreme-urheilijoiden CIRC6:n esityksen ensiesitys.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMISTA:

PERJANTAI, 2.11.


Klo 15-15.30 IS Streamcorner, CIRC6 Show

CIRC6 on esitys, joka yhdistelee akrobatiaa, sirkusta, taistelulajeja ja teatteria. Teos on syntynyt englantilaisen tuotantoyhtiö Runko Ltd:n ja suomalaisen sirkustaitelija Milla Kurrosen yhteistyöstä. Teos on suunniteltu peli- ja sarjakuvamessuille ja se ottaa vaikutteita japanilaisesta animesta, pc- ja konsolipeleistä, sekä länsimaisten sarjakuvien ja mangan maailmasta.

Klo 15.30-16 GameStage, Paneeli: Kilpapelaamisen asema Suomessa

LAUANTAI 3.11.

Klo 14-15 Lautapelialue, Flamme Rouge -lautapeliturnaus

SUNNUNTAI 4.11.

Klo 10-17, Lautapelialue, Suomen ensimmäinen megapeli Aegon´s Conquest yhdistää lauta-, liverooli- ja pöytäroolipelaamista.

Klo 13.30-14 IS Streamcorner, The Name of the Game: Kickstarter-videosta kansainväliseksi dokumenttielokuvaksi

Klo 14-16 Game Stage, Cosplayn SM-kisat

PALKINTOJEN JULKISTUKSIA:


Pe klo 13.30 IS Streamcorner
GameXpo Award
Koopee Hiltunen, Neogames ja Suomen Messusäätiö

LEHDISTÖKESKUS

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina 2.-3.11. Sunnuntaina 4.11. lehdistökeskus siirtyy hallin 6 infoon. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Katso tapahtuman koko ohjelma: www.gamexpo.fi.

 

GameXpo järjestetään 2.–4.11.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä samaan aikaan uudistuneen talviurheilutapahtuma GoExpo Winterin ja Outlet Expon kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme