MessukeskusMessukeskus

KUTSU: GameXpo Messukeskuksessa 2.-4.11.2018

Jaa

Tervetuloa GameXpoon 2.–4.11.2018 Messukeskukseen, Helsinkiin. Tapahtuma esittelee peliharrastusta eSportsista lautapelaamiseen ja megapelistä Cosplayhin.

GameXpon hjelmassa on muun muassa CS:GO-turnaus, Suomen suurin yksittäinen PUBG-turnaus, NHL-6vs6 finaali ja Euroopan suurimman, mobiilisti pelattavan turnauksen finaalit (Clash Royale, Brawl Stars ja Critical Ops). Sunnuntaina järjestetään Suomen ensimmäinen megapeli, Aegon´s Conquest, joka yhdistää lauta-, live- ja pöytäroolipelaamista. Lautapelialueella pääsee tutustumaan vuoden peleiksi valittuihin Majestyyn, Century Spice Roadiin ja Azuliin. Luvassa on myös kansainvälisen sirkus- ja extreme-urheilijoiden CIRC6:n esityksen ensiesitys.

Akkreditoidu ennakkoon: http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

POIMINTOJA OHJELMISTA:

PERJANTAI, 2.11.


Klo 15-15.30 IS Streamcorner, CIRC6 Show

CIRC6 on esitys, joka yhdistelee akrobatiaa, sirkusta, taistelulajeja ja teatteria. Teos on syntynyt englantilaisen tuotantoyhtiö Runko Ltd:n ja suomalaisen sirkustaitelija Milla Kurrosen yhteistyöstä. Teos on suunniteltu peli- ja sarjakuvamessuille ja se ottaa vaikutteita japanilaisesta animesta, pc- ja konsolipeleistä, sekä länsimaisten sarjakuvien ja mangan maailmasta.

Klo 15.30-16 GameStage, Paneeli: Kilpapelaamisen asema Suomessa

LAUANTAI 3.11.

Klo 14-15 Lautapelialue, Flamme Rouge -lautapeliturnaus

SUNNUNTAI 4.11.

Klo 10-17, Lautapelialue, Suomen ensimmäinen megapeli Aegon´s Conquest yhdistää lauta-, liverooli- ja pöytäroolipelaamista.

Klo 13.30-14 IS Streamcorner, The Name of the Game: Kickstarter-videosta kansainväliseksi dokumenttielokuvaksi

Klo 14-16 Game Stage, Cosplayn SM-kisat

PALKINTOJEN JULKISTUKSIA:


Pe klo 13.30 IS Streamcorner
GameXpo Award
Koopee Hiltunen, Neogames ja Suomen Messusäätiö

LEHDISTÖKESKUS

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina 2.-3.11. Sunnuntaina 4.11. lehdistökeskus siirtyy hallin 6 infoon. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Tapahtuman verkkosivuilta löytyy tapahtuman tiedotteiden lisäksi näytteilleasettajien tiedotteita. Kuvia messuista tulee: http://mediabank.messukeskus.com, Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com.

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Katso tapahtuman koko ohjelma: www.gamexpo.fi.

 

GameXpo järjestetään 2.–4.11.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä samaan aikaan uudistuneen talviurheilutapahtuma GoExpo Winterin ja Outlet Expon kanssa.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ChemBio Finland 2019 tarjoaa paljon uutta tietoa ympäristöasioista18.3.2019 15:44:11 EETTiedote

Kemia on vahva toimija kiertotaloudessa ja sillä on oma iso roolinsa ympäristön suojeluun liittyvissä asioissa. Uusiutuva energia, ympäristön kemikalisoituminen, kiertotalous, ydinonnettomuudet, uusiutuvat polttoaineet ja luonnosta löytyvät materiaalit ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtuman seminaareissa. ChemBio Finland 2019 -tapahtuma järjestetään 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivän ohjelman kruunaavat kemian nobelistien puheenvuorot.

ChemBio Finland 2019 tarjoaa uutta tietoa lääketieteellisistä tutkimuksista18.3.2019 13:15:39 EETTiedote

ChemBio Finland 2019 -tapahtumassa 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään paljon ohjelmaa, josta osa liittyy lääketieteellisiin tutkimuksiin. Raskauden aikaisen ympäristökemikaalialtistumisen vaikutukset, syövän hoito ja diagnosointi, biopankkien merkitys, musiikin tuki ikääntymiseen, stressin vaikutukset aivoihin jo kohdussa, vähän kajoava leikkaustekniikka kasvualana, stimulaatiohoito selkäydinvammapotilaille ja tekoäly ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtumassa. Tapahtumassa on torstaina 28.3. terveysalan vaalikeskustelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme