Gummerus

KUTSU GummerusLive: Syksyn kiinnostavimmat kirjat ensiesittelyssä

Jaa

Gummeruksen kirjailijat kertovat ensi kesänä ja syksynä ilmestyvistä teoksistaan tiistaina 12.5. klo 15–16. Kirjailijat Eppu Nuotio, Selja Ahava, Anni Kytömäki, Jenni Linturi ja Susanne Maude puhuvat webinaarissa romaaneistaan. Tietokirjailijoista äänessä ovat urheilutoimittaja Laura Arffman sekä inkerinsuomalaisen sukunsa kohtaloita tutkineet toimittajat Lea ja Santeri Pakkanen. Tervetuloa!

Eppu Nuotio: Maggie ja minä
Rakastetun tarinankertojan hurmaava rakkausromaani on täynnä elämänjanoa ja suuria tunteita. 

Selja Ahava: Nainen joka rakasti hyönteisiä
Kansainvälisesti menestyneen kirjailijan romaani tutkii luonnon ja ihmisen välistä suhdetta, muodonmuutoksia naisen roolissa sekä hyönteisten muuttumista Jumalan luomista olennoista osaksi tämänhetkistä lajikatoa.

Jenni Linturi: Mullojoki, 1950
Lahjakkaan kertojan vahvatunnelmainen avioliittoromaani herättää historian eloon ja kuvaa osuvasti unelmien ja todellisuuden välistä kuilua sodanjälkeisessä Suomessa.

Anni Kytömäki: Margarita
Eeppinen romaani kertoo Suomen metsiin ja ihmisiin 1950-luvulla kohdistetuista vaatimuksista. Romaanissa pääsee ääneen myös jokihelmisimpukka, Margaritifera margaritifera.

Susanne Maude: Ennen kuin unohdat
Tunnelmallisessa esikoisromaanissa kuvataan naisten välisen ystävyyden rajoja sekä aikuiseksi kasvamisen kipua ja huumaa. 

Laura Arffman: Mona-Liisa – Urheilija, muusikko, ihminen
Yle Urheilun toimittajan kirjoittama tunteikas elämäkerta maastohiihtäjä Mona-Liisa Nousiaisesta kertoo urheilu-uran rinnalla myös lahjakkaasta muusikosta, äidistä ja ystävästä. 

Lea Pakkanen ja Santeri Pakkanen: Se tapahtui meille – Isän ja tyttären matka inkerinsuomalaisuuteen
Toimittajat Santeri Pakkanen ja Lea Pakkanen, isä ja tytär, halusivat selvittää oman inkerinsuomalaisen sukunsa vaietut kohtalot. Samalla hahmottuu kuva tuntemattomaksi jääneestä vähemmistöstä.

Medialle tarkoitettu webinaari järjestetään tiistaina 12.5. klo 15–16. Rekisteröitymiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta: 
https://zoom.us/webinar/register/WN_A4Lb59loS-SawP3qtPmXkg

Lisätietoja: eeva.herrainsilta@gummerus.fi 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Gummerus
Gummerus
PL 749 / Lapinlahdenkatu 1 C
00101 HELSINKI

*010 6836 200http://www.gummerus.fi

Gummerus

”Tehtävämme on julkaista kirjallisuutta huviksi ja hyödyksi.” Kaarle Jaakko Gummerus

Suomen vanhin yleiskustantamo Gummerus Kustannus Oy on vuodesta 1872 toteuttanut perustajansa visiota: julkaisemme vastustamattoman viihdyttävää, inspiroivaa ja informoivaa kirjallisuutta. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

Mediatiedote: Kesän jännityskirjoissa pureudutaan muun muassa ihmissalakuljetukseen ja naispoliisien asemaan20.5.2020 08:48:42 EESTTiedote

Tämän kevään ja tulevan kesän jännityskirjat vievät lukijan tiukkoihin tilanteisiin levottomilla rajoilla, terroristijahtiin, intialaiseen viidakkoon ja aikamatkalle länsinaapurimme Ruotsin naispoliisien arkeen eri vuosikymmenillä. Uutuusromaanit julkaistaan muun muassa kahdesti Ruotsin parhaan rikosromaanin palkinnon voittaneelta Camilla Grebeltä ja 20-vuotista dekkaristin uraansa juhlivalta Anna Janssonilta. Kotimaista toimintajännitystä kansainvälisillä kuvioilla tarjoilevat Seppo Mustaluoto ja Tuomas Vimma.

KUTSU: WEBINAARI Hyvinvointi, työelämä ja arjen taidot – Syksyn tietokirjapressi 28.5. klo 10–11.3018.5.2020 12:49:28 EESTKutsu

Tervetuloa kuulemaan ensimmäisten joukossa ensi syksyn hyvinvointia, työelämää ja arjen taitoja käsittelevistä kirjoista. Aamupäivän aikana ääneen pääsee yhdeksän kiinnostavaa kirjailijaa, joiden ajankohtaisissa teoksissa pureudutaan muun muassa työn ja vapaa-ajan tasapainoon, uupumiseen, alkoholismiin ja vaatehuoltoon. Kirjat ilmestyvät elo–lokakuussa.

Mediatiedote: Jouko Heikuran romaanissa tarjotaan äitienpäivälahjaksi yllätyksiä9.4.2020 12:34:36 EESTTiedote

Kirjailija-toimittaja Jouko Heikuran neljäs romaani Lahja äidilleni (Gummerus) on yhdistelmä perhedraamaa ja jännitystä. Tasa-arvoloukkauksiin ja vähemmistöjen oikeuksiin erikoistunut asianajaja Timothy Stone tarjoilee äitienpäivänä vakavasti sairaalle Marja-äidilleen samppanjan ja kakun lisäksi yllätyksen, joka muuttaa heidän molempien elämän. Romaanin tapahtumat sijoittuvat kirjailijan kotikaupunkiin Lontooseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme