Helsingin yliopisto

Kutsu: Helsingin yliopiston ja HYY:n Eurovaalipaneeli 14.5. klo 17 Tiedekulmassa

Jaa

Paneelin aiheita ovat EU:n tutkimus- ja koulutuspolitiikka, ilmastonmuutos sekä EU:n poliittiset voimat.

Millaista politiikkaa Euroopan Unionissa tulee tehdä, jotta tiede ja tutkimuspohjainen koulutus voivat tuottaa hyvinvointia myös jatkossa? Miten parlamentti vastaa ihmiskunnan suurimpaan haasteeseen - ilmastonmuutokseen - tulevalla vaalikaudella? Entä mitä tapahtuu EU:lle, jos populismi jatkaa nousuaan?

Helsingin yliopisto ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY järjestävät 14.5. klo 17-18.30 eurovaalipaneelin, jonka keskiössä ovat koulutus- ja tiedepolitiikka, ilmastonmuutos sekä poliittiset voimat Euroopassa.

Eurovaalipaneeli järjestetään Helsingin yliopiston Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4). Tila on esteetön. Tapahtuman kieli on suomi.

Tilaisuus myös striimataan, voit seurata tilaisuutta tämän linkin kautta.

Paneelin vetää Kauppalehden EU-kirjeenvaihtaja Soili Semkina.

Mukana ovat seuraavat MEP-ehdokkaat:

Miapetra Kumpula-Natri, SDP
Olli Kotro, Perussuomalaiset
Janika Takatalo, Kokoomus
Jouni Kemppainen, Keskusta
Ville Niinistö, Vihreät
Jukka Linna, Vasemmistoliitto
Nils Torvalds, RKP
Esa Erävalo, KD

Tavataan Tiedekulmassa!

Lisätiedot:

Suvi Saarinen
suvi.saarinen@helsinki.fi
GSM 050 544 7508

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme