Hewlett Packard Enterprise

KUTSU: HPE Discover More 28.5. – Tule mukaan löytöretkelle!

Jaa

Tervetuloa hakemaan uudenlaista näkemystä teknologian merkityksestä maailmassa, jota digitaalisuus määrittää yhä vahvemmin. Hewlett Packard Enterprisen maailmanlaajuisesti järjestämä Discover More -teknologiatapahtuma saapuu nyt ensimmäistä kertaa Helsinkiin.

HPE Discover More -tapahtumassa yritykset löytävät keinoja muuttua maailmassa, jossa miljardit ihmiset, laitteet, autot, kodit, työpaikat, sairaalat sekä tuotantolinjat luovat ja jakavat dataa. Tänä päivänä biljoonat esineet, paikat ja ihmiset kohtaavat laajenevalla verkon reunalla luoden käsittämättömiä määriä dataa, jota kertyy nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. HPE auttaa yrityksiä käsittelemään ja analysoimaan dataa sekä muuntamaan sen innovaatioiksi.

Tapahtuman pääpuhujana on tohtori Eng Lim Goh, HPE:n teknologiajohtaja, suurteholaskenta- ja tekoäly, joka kertoo ajatuksia herättävien esimerkkien kautta tekoälyn hyödyntämisestä digitalisaatiossa. Eng Lim Goh tutkii analytiikkaa, induktiivista koneoppimista, deduktiivista päättelyä ja ihmisen tasoista tekoälyä. Hän on päätutkija NASA-yhteistyössä tehtävässä kokeessa, jossa suurtehotietokoneita käytetään kansainvälisellä avaruusasemalla.

PGA European Tourin teknologiajohtaja Michael G. Cole puolestaan kertoo omassa puheenvuorossaan, kuinka teknologia tuotiin osaksi golfia, ja luotiin katsojille ja yhteistyökumppaneille ylivertainen digitaalinen kokemus. Tapahtumassa kuullaan myös HPE Suomen teknologiajohtaja Ari Saareksin puheenvuoro koneälyn ja automaation mahdollisuuksista ja niiden tarjoamista hyödyistä liiketoiminnalle.

Lisäksi ohjelmassa on Hintsa Performancen Annastiina Hintsan puheenvuoro siitä, miten ihmiset voivat kukoistaa tekoälyn aikakaudella, sekä UPM:n tietohallintojohtaja Turkka Keskisen katsaus valmistavan teollisuuden seuraavan sukupolven IT-ratkaisuihin.

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

Aika: tiistai 28.5.2019 klo 8.30

Paikka: Finlandia-talon Veranda, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki

Ohjelma:

8.30               Ilmoittautuminen ja aamiainen

9.15               Puhujien esitykset

12.00             Lounas

13.00             Puhujien esitykset

13.45             Loppupuheenvuoro ja tutustuminen ratkaisualueeseen

14.30             Tapahtuma päättyy

Lisätietoa HPE Discover More Helsinki -tapahtumasta ja puheenvuoroista: https://h41382.www4.hpe.com/discover-more/helsinki.

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot ja ilmoittautuminen tapahtumaan:
Kaisa Rajala, Cocomms Oy, kaisa.rajala@cocomms.com, puh. 040 523 1361

Tietoja julkaisijasta

Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise
Piispankalliontie 17
02200 Espoo

0205350http://www.hpe.com

Hewlett Packard Enterprise on maailmanlaajuinen teknologiayritys ja edelläkävijä. Kehitämme älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat kerätä ja analysoida dataa saumattomasti verkon reunalta aina pilveen asti ja toimia sen pohjalta. HPE vauhdittaa asiakkaidensa liiketoimintaa mahdollistamalla uusien liiketoimintamallien käyttöönoton, parempien asiakas- ja työntekijäkokemusten luomisen sekä toiminnan tehokkuuden kasvattamisen tänään ja tulevaisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.